|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
Ön most az Asztropitekusz írott rádió adását olvassa. Ha hangosan olvassa, akkor hallgatja is. Asztropitekusz írott rádió *** Paffendorf - Where are you *** tudod, az a régi Orion hifi torony! Ritka ronda egy dromedár volt, de a hangja kenterbe verte a nyugati és távol-keleti csodákat, még ma is el lehetne hallgatni. És mikor megjelent az első digitális CD lejátszó, a zenészek azt mondták, szép a hangja, de valami hiányzik belőle. Nem tudták megmondani, hogy mi, de érezték, valami hiányzik belőle. Most már tudom mi hiányzik: az élet, és az előadó, csak egy digitális kép és hang maradt belőle. Már értem, hogy a digitális technika mért nem fog soha valódi intelligenciát produkálni. Persze, sokszor az embereknek sincs túl sok eszük, de legalább néha táncolnak és énekelnek. Vigyél minket vissza oda, ahol még éltek a zenészek ... Haló patkány itt egér! Patkány, Patkány jelentkezz! Elakadtunk! Nem jelez az életjelző! Merre menjünk tovább! Patkány jelentkezz! ... Igen, a Lokogopédus azt mondta me-me-me- menjünk jo-jo-jo-jo balra és igaza volt! folytatjuk adásunkat...

A próféták tanácsai

A 2014/001 Magyar Királyi Rendelethez
Vigyázz, mert lehet köztük hamis!

Csak óvatosan Magyar!
Atlantisz átka szörnyű fájdalmat takar!
Jobb ha felkészülsz minden lehetetlen feladatra!
A recept nem teljesen tiszta!


A Lámpás

Ha kell, felmászol a plafonig is

Leszeded a port a lámpásról
megtisztítod a következőt is

Ha kell, megjavítod
mikor tiszta a fénye, a padlót feltakarítod
Lemész szétnézni a pincébe, fogd a kézi lámpásod

Tudd, mit kell levinni
fogod látni, mit kell felhozni, mit kell otthagyni
Csak annyi kacatot vegyél, amennyit tudtok használni, tisztán tartani
Ne érjen a plafonig, a szemét és a feledett cucc, amit a pincébe kéne rakni

Ha mi akarunk lenni a Világ egyik szeme, tisztán kell látnunk, és tisztességesnek kell lennünk.
Ha mi akarunk lenni a Világ egyik füle, még a zajban is tisztán kell hallanunk.
Ha mi akarunk lenni a Világ egyik irányítója, Országunknak és nekünk:
Fegyvertelennek, tárgyalóképesnek és segítőkésznek kell lennünk.
És tudni fogjuk ki az aki velünk van, és ki az aki ellenünk.
Ha lehet, nem küzdünk, ha lehet, inkább segítünk.
Tanuld meg a Ritmust Te is, és segíts nekünk!
A Kegyelmesek Ritmusával Kezdünk.
Felfelé igyekszünk.
A Követ 2014  december 7.

Irgalom és a kegyelmesek legyenek a büntetni vágyó bűnösökkel, mert sokszor az a legbűnösebb, aki másokat akar büntetni!

Mi a próféták:
Felkérjük a parlamentben jelenleg kisebbségben lévő baloldalt, és a régi motorosokat, legyenek tanítói és felvezetői, a hatalomra került faragatlan tejcsőrűeknek. Ne érezzétek vereségnek, hogy kevesebb szavazatot kaptatok, a tanítók mindig is kevesebben voltak, mint a tanulók, de ne bízzátok el magatokat, a tanítóknak is sokat kell még fejlődni, ha tényleg el akarják érni, hogy megfelelő irányába menjünk, és sok nem várt csapda lehet még az úton! Vezessétek a többieket egy élhetőbb Köztársaság irányába, ahol a vezetőket, pártvezetőket kis és nagyhercegi címre lehet jelölni, majd a hercegek közül királyokat, királynőket és Királyokat és Királynőket lehet választani, és ez még hosszú évek munkája.

Sok szerep van! Jut bőven a régieknek, és az újaknak is!

A 2014-es választásnál a baloldali összefogás legnagyobb hibája az volt, hogy valaki, vagy valakik ellen fogott össze, hogy létrehozzon egy kormányváltó erőt. Most ne valakik, vagy valamik ellen, hanem valakikért és valamiért fogjatok össze és akkor lesz esélyetek nyerni! Igen, el kéne érni azt a célt, hogy ne csupán egy valaki és csatlósai kezében legyen a hatalom, el kéne érni, hogy mások is megszólalhassanak! Az úgy túl kevés, ha csak egy madárka dalol! De az még kevesebb, ha még ennek is befogjuk a csőrét! Azt kell elérni, hogy több madárka is dalolhasson! ... és többet ésszel, mint erővel! Ha a múlt aknamezőt hagyott maga után, akkor nincs választásunk, azon kell átmennünk, de vajon képesek leszünk-e hatástalanítani a bombákat, és ezzel letörleszteni valamennyit őseink bűneiből, és adósságaiból, hogy egy élhetőbb, tisztességesebb világot hagyjunk örökül, az utánunk születőknek?

Felkérjük a zöldellő pártot, és a környezetvédőket, segítsenek, hogy a vándort országszerte járható, fákkal szegélyezett, szép utak fogadják, ahol az arra alkalmas helyeken, az út mentén bárki árulhatja majd portékáit, és nem csak gyümölcsöt, hanem bármit, amit a Királyi tanács megenged.

Felkérjük a munkások pártfogóit, állítsanak össze egy dolgozói megelégedettség kérdőívet, amivel felmérhető milyen körülmények közt dolgoznak a dolgozók, és név nélkül, és a cégek hibáztatása nélkül végezzenek egy országos felmérést, ami után konkrét javaslatokat tehetnek, azzal kapcsolatban, mi az amin változtatni kell, hogy megfelelő mennyiségben, minőségi termelést érjünk el, minél kevesebb pusztítással. A kérdőív ne csupán az alkalmazottak helyzetét vizsgálja, kérdezzen rá a vezetők problémáira is, és vegye figyelembe, gyűjtse a javasolt megoldásokat is, hogy a következő választás után, már a parlamentben publikálhassa fontosabb eredményeit. Tudjuk, nehéz a fizetetlen túlórákat teljesíteni, és az Uniónak is kell még fejlődnie, de ne tiltakozzatok az Unió ellen, persze hogy vannak hibák, de a munkások pártfogójának ennél sokkal fontosabb kérdés, hogy itt országon belül hogyan lehet tisztességes munkát szervezni. Ahogy mi dolgozunk, az leginkább a mi dolgunk, hogy a vevő mennyit fizet ezért, az leginkább a vevő dolga. De attól nekünk nem lesz jobb a munkánk, hogy a vevőt szidjuk! Sok napközis veri az üres asztalt, mert éhes, de kevesen vannak azok, akik tesznek is valamit az asztalra.

Akik egy kicsit mások, gyűjthetik az alternatív megoldásokat, hogy munkánk ne csupán agyonhajszolt rutin tevékenység, vagy robot munka legyen, hanem legyenek alternatív lehetőségek is, amikből akár művészi szintű alkotások is születhetnek.

Felhívjuk a jobb oldal figyelmét a szerénységre, mint emberi értékre! Ne akarjunk magunknak túl nagy birodalmat, mert nagyon nehéz lesz azt két jobb lábbal végigjárni! Az osztozkodásnál a szerénység többet ér bármilyen acsarkodásnál! Ha lenne egy jobb és egy bal lábatok, talán messzebb eljutnátok, de vigyázzatok, nehogy a balabbik legyen a jobb, és jobbik a bal, mert akkor hanyatt estek pofára!

Felkérjük a hatalmon lévőket, és a feltörekvőket a sportszerű együttműködésre, ahol más vélemények is meghallgattatnak, és reméljük nem kell senkit kizárnunk a Hercegi listáról, csalás, bundázás,  doppingolás, vagy mások ellehetetlenítése vádpontok miatt. Nagyszerű eredmény, hogy az elmúlt négy évben sok konfliktust sikerült a barátság jegyében elcsitítani, és reméljük ennek még lesz folytatása.

Nyissuk, ne csak keletre, hanem nyugatra, északra és dél felé is!

A jóslat
Az Orosz Unió (Eurázsia Unió?) létre jöhet, és a barátság összekötheti a népeket, de minden katonai beavatkozás gyengíti ezt a barátságot.  Az Elnök dönt, vagy szétlöveti katonáival saját birodalmát, vagy vissza vonja seregeit és megállapodásokat köt. A területi vita értelmetlen, mivel területen belül van. Az Uniónak meg kell hagynia saját nemzetiségi államait, hasonlóan az Európai Unióhoz, de az európainál jóval szorosabb szövetség jöhet létre, ha nem lövik szét azt. Az Unió csak baráti alapon, demokratikus, vagy liberális eszközökkel érhető el. A barátságot nem lehet katonai erővel kikényszeríteni. Minden egyes lövés késlelteti az Unió megszületését, és még nagyon sok nehéz döntés és probléma lesz. Esetleg Ukrajna inkább Európa mellett dönt? Ki tudja? Nos, az AmeurázsiA-iak így is, úgy is egy Konföderációba tartoznak.
Nekünk magyaroknak az a feladatunk, hogy bárkit, aki hozzánk érkezik, legyen az orosz, ukrán, német, amerikai, afrikai vagy bármi más nemzetiségű, tisztességgel, békével vendégül tudjuk látni, hogy egymástól tanulhassunk. És ne feledd, fegyveres bűnözőknek nincs joguk fegyvert tartani maguknál! Elveheted tőlük a fegyvert, amit tönkretehetsz, vagy szétszerelhetsz, hogy aztán elvidd azt a hulladék-újrahasznosítóba.

Mit mondjon a vándor a Királynak?
Mit látott? Épülő Köztársaságot, vagy pusztuló barbár diktatórikus birodalmat, ami nem éli túl saját öngyilkosságát?

Üdvözlet:
Fehér város 2014 május 1. a leszerelési gyakorlat szempontjából ismét bukta és visszaesés. Látszik, hogy a rendezvény szervezők igyekeztek fegyvertelen biztonságiakkal szervezni. Az a dundi hölgy, aki nem tudta begombolni az egyen mellényét, tiszta volt, megérdemel egy dicséretet. Voltak, akik még rejtegettek valamit a köpenyük alatt és szégyenkezniük kellett emiatt, de ők legalább tudják mi a szabály! Ejjaj kilóg a gumibot a köpeny alól!  Ami a legsúlyosabb: Emberpusztításra szakosodott, törvényesített fegyveres bűnözők rendőrség felirattal a hátukon bepofátlankodtak a rendezvényre, a focipálya irányába igyekeztek, és senki nem állította meg őket! Megjegyezzük, hogy a városban megállt egy rendőrautó a McDonald,s-nál, szolgálat közben hamburgert zabálni. Neveket nem emlegetünk, és a hamburgert most elnézzük. Nem akarjuk a rendőrséget kizárni, de akik szándékosan nem akarnak fejlődni, azoktól meg kell váljunk! Bevállalja-e végre a rendőrség a fegyvertelen szolgálatot? TEDD LE A FEGYVERT, és ha vállalod a fegyvertelen szolgálatot, eheted a hamburgered szolgálat után, de mehetsz Neander-völgy irányába is. Gyufát vihetsz magaddal. Aki pedig szolgálni és védeni akar, annak tudnia kell, egy védő sosem használ támadó fegyvert. Ha például egy rendezvényen egyetlen egy rejtegetett sokkoló vagy régi típusú lőfegyver is kilóg a köpeny alól, az egész csoport megbukik! Figyelj a kollégádra! Fehér város eddigi eredményei: leszerelési gyakorlat május 1. : 2012 bukás, 2013 jól megfelelt, 2014 ismét bukás.
Az atomkeresztesek pedig tudják, ha nem találják meg időben a bombát, vagy egyetlen egyszer is elcseszik a hatástalanítást, az akár milliók életébe is kerülhet. De ne aggódj, mert ami miatt az ember aggódik, az általában már megtörtént, és ha aggódsz, csak nehezebb lesz a feladatot elvégezni!
Reméljük, a következő évben tisztességesebb eredményekről számolhatunk be, és reméljük, nem lesz szükség szigorított vizsgálatra!
Köszönjük a figyelmet! - a tesztelő, és a bizottság.

A Hamis Próféta:
A kört nem tudjátok átlépni! Adjátok meg magatokat, körbe vagytok kerítve!
Adjátok meg magatokat, és tegyétek le a fegyvert!
Adjátok meg magatokat, körbe vagytok kerítve, mind itt vagytok körülöttem!

A Próféta:

Üdv! Ne vitatkozz azokkal, akik látják a jövőt! Ha nyilvánvaló, hogy életed egy nagy adag szemétkupac, amit rendbe kell raknod, és felvillan egy hamis jövőkép, amiben egy fegyveres sereggel, csalással és hazugságokkal a világ ura lehetsz, akkor tudd, az is csak egy hamis kép, és csak nő a szemétkupac, ha elfogadod, és csak még nehezebb dolgod lesz, mert előbb utóbb úgyis ki kell takarítanod!
Kezd el mielőbb!
Az út nem járható fegyverrel!

A szó ismét a tesztelőé és a bizottságé:
Igen, itt vagyunk. Néhány szó a továbbiakról. Azok, akik átmentek a fegyvertelen vizsgán kiképzést kaphatnak, hogy igazi fegyvertelen védő váljék belőlük. A kiképzésen módszereket gyakorolnak, fegyvertelenként hogy lehet fegyveresektől elvenni a fegyvert, megtanulnak elfogni hálóvetővel, vagy más eszközökkel saját maguknál erősebb debellákat, vagy ha csak egy darab kötelünk van, megtanulják hogyan lehet elérni, hogy az a nálunk erősebb fegyveres támadót kötözze meg. Olyan esetben, amikor túlerővel támadnak politikai, vagy vallási bűnözők egy épületet, hogy kiszabadítsák társaikat, és a tömegben fegyveresek is vannak, elsőként tudni kell, bármilyen politikai, vallási, vagy felszentelt okból is támad meg valaki egy épületet, pláne fegyveresen, az bűnözőnek számít, ha fegyveres, ő az utolsó a sorban, akit védeni kell. Ha valaki a társait akarja kiszabadítani, tegye meg azt törvényesen, és ne erőszakkal. Fegyveres támadás esetén bevethető könnygáz! De csak fegyveres támadókkal szemben, vethető be könnygáz, egyet nem értő fegyvertelen civilek ellen sohasem! Ha a támadók az életedre törnek, Te megengedheted, hogy megkönnyeztesd őket. Te akkor nyersz, ha úgy rakod a támadókat rács mögé, ha a támadók azok, akik a nagyobb erőszakot képviselik, Te pedig a védelmet. Neked jogod van önvédelemből visszaütni, de Te nem támadni vagy verekedni akarsz, hanem elfogni és rács mögé tenni a támadót! Ha nem nyersz és elbuksz, az szabad pálya a fegyveres harcnak, ezért van egy adóvevőd, amin segítséget kérhetsz, és ha nem szólalnál meg a megadott időben, társaid tudják, segítség kell. A védő rendje akkor bukik meg, ha az utolsó védő is megbukott a területen. Ha a védő rendje megbukik, az fegyveres harcot, embertelen körülményeket, hatalmas, hosszú évek alatt törleszthető adósságokat, halált és pusztulást jelent! Itt nagyon drága az utóvizsga-díj! Igyekezzünk átmenni a vizsgákon! Fehérváros már másodszor bukott, az első körben és a valódi képzés még el sem kezdődött! Ha nincs képzett fegyvertelen védő, a város védtelen, és a fegyveres bűnözők uralják!

A Próféta

Üdv! Tanulj meg a sorok közt olvasni! Ha valaki azt írja: Ő az egyetlen reménységed, higgy benne, segítsd, támogasd! Te hiheted, hogy már megint arra akarnak rábeszélni, hogy valamiféle istenségnek adózzál, de ha tudnál olvasni a sorok közt, akkor értenéd, ott a sor láthatatlan fele, ami azt mondja: Te vagy az Ő egyetlen reménysége, hisz benned, segít és támogat!

A Törvény

Életet adni
Élni és életet adni
Élni és az életet segíteni
Élni, életben maradni és élni hagyni
És ami ez alatt van, csak a látszat törvények és árnyékok világa.
Kártékony tévedések, törvénytelenségek.
Szándékos pusztítások
Halálvágyók
Rettegettek
Feledettek

Köszönjük a figyelmet!
Ön most az Asztropitekusz írott rádió adását olvasta. Ha hangosan olvasta, akkor hallgatta is.
És a Te városodban az eredményeket majd Te felsorolod... Ismét zene (*** Desperado - Gyere és álmodj *** Blondie - Atomic *** Kozmix - Kozmix a házban *** és a többieket majd Te felsorolod )

Zene: *** Omega - Megszentelt Világ ***
És kérettetik az összes táncos és énekes, mert lesz még főműsoridő...
Na hadd lássuk, mi lesz belőle?
Mit gondoltál? Majd mindent mi fogunk eldalolni?
  Ugrás a lap tetejére