|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
Ön most az Asztropitekusz illusztrált írott rádió adását olvassa, ha hangosan olvassa, akkor hallgatja is. A zenéket keresse ki és hallgassa meg, ha nincs zenegép a közelben, akkor csak olvasni lehet, az, aki nem tud olvasni, nézegetheti a képeket...

Zene: *** Simon and Garfunkel The Sound of Silence***

Fontos figyelmeztetés
Magyarország, 2020. december: Az iménti reklámjában - az adventi gyertyák mögött nyálasodó, saját magát felségesen vallásosnak feltüntető, fanatikusan fegyverkező diktátornak: hazugság gátló szájkosárral, a saját szögesdrótos cellájában a helye, és nem a hatalomban, hanem például egy elfeledett pincében! Amíg ezt a minden értéket ellopó, tiszta nyakkendőbe öltöztetett, szépen fésült, őszintén hazudó, mocskos, aljas, fegyverkező diktátorotokat és hiéna kormányát ki nem rúgjátok a hatalomból, és bűnöző hóhérait civilizált vezetőkre nem cserélitek, tárgyalásnak értelme nincs! A fejlődés és tárgyalás ott kezdődik Magyarországon, mikor a törvényeket nem kisminkelt hóhérok, hanem őszinte, becsületes, megbízható, civilizált vezetők hozzák! Nos, a fejlődésnek van ideje várni, akár évezredeket is, de Te annál többet veszítesz, minél tovább tűröd a hatalmon a szép ruhába öltöztetett, hazug hóhéraidat!
Van egy érdekessége a kódex-törvény rendszernek: csak akkor összefűzhető, és csak akkor áll össze a kép, ha civilizáltan, becsületesen csinálják!
A Kódex írása
Ó, ha tudnád, mekkora teher hölgyeket képviselni... Nos, néhány dolgot elleshetek a Királynőktől, de én sohasem leszek még csak valódi Hercegnő sem, ezért csak néhány alapvető dolgot közölhetek ezen a területen. Nézzük mit tesz a Királynő: Tükröm, tükröm mutasd nékem, ki a legdögösebb a vidéken! Nem, nem Ő rá gondoltunk. Tükröm tükröm mutasd nékem, ki az, ki még annál is dögösebb a vidéken! Nem jó, nem jó! Persze, a legpedánsabb takarítóval is előfordulhat, hogy döglött macskát talál a padlásán, de a Királynők olyan példaképek, akikre még a dögösök is felnéznek. Tükröm tükröm mutasd nékem, dögösök és nem dögösök, kit választottak AZ nagy királynőnek a vidéken! ... Szóval, ha elég sokat tanulmányozzuk, láthatjuk, hogy a Hercegnők és Királynők hogy alakítják a kódexet. Előbb írnak egy alap Kódexet egy adott területtel kapcsolatban, miután a Királyok végeztek az adott területen a törvényekkel. Aztán Összefűzik a Kódexet a törvénnyel, majd finom-hangolják, az-az módosítják ott, ahol kell. A továbbiakban egy kezdetleges alapkódex olvasható. A többit már nektek kell megírni, változtatni, majd összefűzni a törvényekkel, aztán változtatni, finom-hangolni, újra formálni, ha kell, de úgy, hogy aki a kódexet tartja, az messze felette járjon a törvényes-törvénytelen határnak...

Smelly and dirty country this French-country
Here is a time to cleaning so hardly
Look at Hungarian Kings Order
Keep that, or write a better
!!!!!

The princesses and the Queens can write a Codex! Who will the Princesses? Translate and keep the Codex or write a better! Have no other chance!


Törvénytelen:
Azok, akik kivakuzással akarnak emlékezet vesztést okozni a nyilvántartóban, nyilvánvalóan bűnt követnek el, és kénytelenek lesznek megvakuzott bolondokkal együtt menekülni a diliházból, ha valaki ki tudja nyitni a zárat! Memória módosítás tilos! Nem kell ennyire szégyenlősnek lenni! Mi az emlékezést választjuk! Így legalább nagyjából sejthető, miféle mocsok vár még ránk, és így nem kell vaksötétben takarítanunk. Hamis adatok valósághű adatokra cserélése megkezdődött. Csak annyira lehetünk valósághűek, amennyire nem vagyunk ellenségesek.

Igen, Szeretnénk megadni az ENSZ-nek a Bolygó Tanácsa címet. De ehhez fel kell tudni állítani a nemzetközi nyilvántartót, és egy nemzetközileg elfogadható KÓDEX - TÖRVÉNY rendszert, ami közérthető, országonként változhat, de nem bonyolultabb annál, hogy lényege kinyomtatva egy könyvben elfér, bárki használhatja, és bolygó szinten legalább 12 évente új kiadása van. Úgy illik, hogy előbb a területi, megyei kicsik kapják meg a koronát, majd a nagyobbak, és még-nagyobbak.
Tárgyalás megkezdve. A Galaktikus kódokat valahogy ki kell osztani. A törvényes utat választjuk, és reméljük mielőbb meglesz a KÓDEX.
Területi viták várhatóak, de meg kell kötnünk a kompromisszumokat. Figyelj rá, hogy a területi vitából ne legyen háborús fenyegetés! A határokon történő lövöldözés törvénytelen, és törlesztendő adósság! Hogy dönt Ukrajna? .EU .UU .OU ? Akárhogy is dönt Ukrajna, a nemzetközi határoknak akkor is átjárhatóaknak kell lenniük. A megegyezések megkötésénél igyekszünk figyelembe venni a földrajzi határokat, és a területi kapcsolatokat.
A Kód még nem végleges, a jelenlegi csupán egy javasolt formátum, amiben akár Kínai, vagy Arab jelek is lehetnek. A továbbiakban a javasolt formátumon csak akkor változtatunk, ha feltétlen szükséges, viszont sok esetben el kell dönteni, melyik ország, hová tartozik, és csak ezután lehet felállítani a tisztességes nemzetközi nyilvántartást.
A régi rendszert nem dobjuk ki, amíg az új el nem készült, és átvisszük adatait egy megbízhatóbb helyre, amit tisztességes szándékkal bárki megtalálhat, de fegyverrel erővel senki nem használhat!
A Rendszer felállításához tárgyalási területnek első körben Magyarországot választjuk.

Talán megbocsájt nekem a Királynő, hogy bele avatkoztam a dolgaiba, tudom, a Kódex írása a Királynők feladata, de meg kell adnom a mintát, hogy a Tanácsok folytatni tudják. Az eredi Tanács valahol Atlantiszban lehetett, úgy 10000évvel ezelőtt. De a Kódex nem egy olyan valami, amit kikaparunk a tenger vagy a föld alól, idézzük és úgy marad. A Kódex akkor élő, ha a Királynők évről évre, vagy legalább ciklusonként megadják az útmutatásokat, amivel tisztességesen el lehet kerülni a törvénybe ütközéseket. A Kódex az élet különböző területeire vonatkozik, ezért több kódex létezik és A Kódex több kódexből áll össze. A Kódex útmutatás, és nem jár büntetés azért, mert valaki nem tartja, de ha valaki azt betartja, elkerülheti az ütközést a törvénnyel, amiért már felelősségre vonás jár. A kódexek annyira hibásak, amennyire rossz útmutatást adnak, és ha tisztességtelen ajánlatokkal van teli, és a törvény szintje alá süllyed, az mindig derült égből villámcsapást jelent.
A Követ 2015.09.15.
A Kódex írása a Királynők tanácsának feladata
A Királyok, vagy a Királynők Tanácsán hercegek, hercegnők, Királyok és Királynők is aktívan jelen lehetnek, de a vezető szerep a Királynők tanácsán elsősorban a Királynőké, míg a Királyok tanácsán a vezető szerep elsősorban a Királyoké.

A Kódex nem lehet túl hosszú, mert senki nem fogja tudni elolvasni. Legyen lényegre törő, feleslegesen ne változzon, de tartalmazzon aktuális útmutatást, a helyi körülmények szerint.

A falánkoknak nem jár jogdíj azért, mert eltulajdonítottak, és kizárólagos jogot formáltak egy közcélú gondolatra, ezért a régi Kódexből a Királynő idézhet, azzal és anélkül is, hogy megadná, honnan szedte elő a sorokat. Megtarthatja a tavalyi, vagy az évekkel ezelőtti kódex valamely részét is, vagy felelősséggel megváltoztathatja azt, hogy megfelelően illeszkedjen a jelen feladatokhoz, valósághoz, de az hiba, ha a kódex túl gyorsan pörög, és állandóan változik, de az is hiba, ha évezredekig úgy marad.
példa:


***
A KÓDEX


KÓDEX 2015 Magyarország
A ...Királynő és a ...Tanács Jóvoltából


A Vándor kódexe

Nézz körül, és kérdezd inkább az időseket hol vagy!

Igyekezz megtartani a helyi szabályokat, amennyire lehet, és ne törd meg azokat!

Ne szórd szét a szemeted, hanem dobd ki ott, ahol gyűjtik, és igyekezz tisztán tartani magad!

Van elég vized és élelmed? Kérhetsz segítséget, de igyekezz hasznossá tenni magad, és segíts a helybelinek, aki segít neked, vagy legalább köszönd meg amit kaptál!

Mikor valahol megállsz, és hosszabb időt helyben töltesz, ne várd, hogy kiszolgáljanak! Első kérdésed az legyen: Mit segíthetek? És végezd el azt a munkát, amit tudsz, és a helybeliek is békésebbek lesznek! Örülj, ha megkérnek valamire, és teljesítheted! Naná, hogy magad után magadnak kell takarítanod, és a saját szemeted magadnak kell összeszeded!
...

Hercegnők Pénzügyi Kódexe
(palacsintatorta recept)

Csak olyan tortákból készítünk átlagot, amik megfeleltek az alapkövetelménynek! A hadigazdaság szinte képtelen tortát készíteni, a rendőrállamok tortája majdnem mind mérgezett!

Rendeld el a böjtöt, és a böjt addig tartson, amíg el nem tudjátok készíteni a tortát! A civil őrség tartsa távol a torkosborzokat és büdös görényeket! Nem minden torta, ami csíkos! Vadmalacoknak erdőben a helyük, a tölgyfa alatt turkáljanak makkokat, de nem az asztal körül!

Minden Hercegnő készítsen egy színes palacsintát megállapodott színekkel. A Királynő megvizsgálja, kinek milyen a palacsintája. Körbeforgatva, a pasztell színű palacsinták átmennek a vizsgán, a rikítóan egyszínűek nem. A mérgezett és piszkos palacsinták nem elfogadhatóak. Azokból a palacsintákból, amiket a Királynők elfogadott, palacsintatortát készítenek a Hercegnők, és a palacsintatorta megmutatja, kinek mennyi jut. Három tortát kell készíteni! A készülő torták: a Zöld Királynők zöld-tortája, a Kör Királynők kör-tortája és a Területi Királynők területi-tortája. Mindhárom torta általában kör alakú és színes mint a csíkos napesernyő.

Ne ijedj meg a nagy számoktól, hanem készítsd el a tortát, és látni fogod, ki mekkora szeletet akar magának! Nagyban, (tízesben) ugyanúgy kell osztani, mint kicsiben. (szeriben viszont tudni kell a pontos nagyságrendet is, máskülönben eltévedsz. Ezért szükséges a monstrumtabulátor használata, ha gép nélkül végzed az osztást, de az nagyon unalmas babramunka ha mindent ki akarsz dalolni, úgyhogy ne akarj túlórázni a lokogopédusnál, néhányotóknak meg kell tanulni osztani!) A torta megmutatja kinek jut aránytalanul nagy szelet, és kinek szinte semmi. Hány felé szeleteljük a tortát, a kerek sajtot, vagy a kört? Rajzold le, készíts ábrát! Ne feledkezz meg a hajszálvékony szeletekről sem, mert sokak léte függ attól! Nagy Tortában a hajszálvékony szelet is sokat jelent!

Ügyelj arra, hogy ne jusson szelet kártékonyaknak, mert az elrontja az egész tortát! Gyilkoló gépeknek, terror bandáknak nem jár a tortából! Ha egy terror banda fegyverrel fenyegetve nagy szeletet akar magának rabolni fegyverekre, háborúkra, Te csak egy vékony szeletet adjál a kegyelmeseknek rehabilitációs és javító intézetekre, a keményeknek vasrácsos cellára, máskülönben háborúba sodrod néped. Ne mérgezd a tortát azzal, hogy pusztító őrülteket támogatsz. Tiszta legyen a tortád!

A Torta szivárvány színű is lehet, de a hasonló szeletek hasonló színűek legyenek egymás mellett hajszál vonallal elválasztva, például az összes iskola valamilyen  x színű, és a színváltásoknál vastagabb legyen a választó vonal. Így már messziről látszanak a nagyobb, közelről a kisebb hibák. Mutasd meg a Tanácsnak a tortát, A Királynő végignézi az összes tortát, javítja a hibákat, és összeolvasztja a vizsgálaton megfelelteket. (Az összeolvasztás egyszerű átlagolás, így például közterület fenntartásra akkora szelet jut majd, amennyi a hercegnők szeleteinek átlaga)

Ne próbálj torta nélkül osztani, mert könnyen összezavarodhatsz, és a mocsokban, sárban fetrengő nép szidni fog, a bányarémek pedig lázadozni. Készítsd el a tortát és meg fognak nyugodni! Ha a Királynők elfogadták a tortát, készítenek arról fényképet, távolról és közelről is, hogy jól látszanak a durva hibák, és a finom részletek, és ezeket a képeket a Királynők megmutatják az Ő népüknek.

Azok a tanácsok akik nem hajlandóak tortát készíteni és megmutatni azt a népüknek mind összezavarodottak, lucskosak taknyosok és sárosak. Tanács, legyen az kicsi vagy Nagy, adományok szétosztáshoz használjon tortákat, sajtokat, köröket, persze vannak szögletes rácsos sütemények is, és kockás pogácsák, de a torta, vagy a kör felszeletelése egyszerű és szemléletes, és egyből látszik hol a hiba.

Vannak alattomos cégek, akik színeket foglalnak le maguknak, abban a reményben, hogy majd így több jut nekik a tortából! Ne feledd a cégek feladata nem az hogy felfalják a tortát, hanem az, hogy támogassák. A cégek adományait osztjuk szét a tortával! A cégeknek pedig arra kell törekedni, ha kapnak is néha adományt, ők elsősorban adnak adományt és nem adományból élnek. Adomány rendszerre pedig azért van szükség, hogy jusson azoknak is, akik nem pénztermelő rutinmunkát folytatnak, mégis szükséges a munkájuk és ellátásuk.

A tortát nagylányok is el tudják készíteni, a tízes számrendszerű osztáshoz használhatsz papírt vagy gépet, szeriben osztással nagy számoknál gép nélkül ne bajlódjál. A torta nagyjából megmutatja hová mennyit, a tízes pontosítja az osztást, de igazán pontos csak akkor leszel, ha szeriben is ellenőrzöd a számokat. De ez még mindig tartalmazhat hibát, mert a gyök kettő az gyök kettő, és osztással csak megközelíthető, de sosem érhető el, a való világ pedig nem digitális, úgyhogy ne aggódj nagyon a pontatlanságok miatt, inkább arra figyelj: ne legyen taknyos vagy mérgezett a tortád aljas gonosz gyilkológépektől, és ne nagyon piszkítsák azt mocskos humoristák paprika csípős nyelvükkel, és vigyázz, mert sok a csóró tolvaj, akik mások szeleteibe is szívesen belenyaldosnának sunyi kábító ide oda forgó nyelvükkel.

A terülj terülj asztalkámon a csíkos napesernyő alatt nincs helye csótánynak! Ügyelj a tisztaságra a szöges drótos delesek a belesek és bélügyesek egyből körbeállnák a tortát, hogy majd ők őrködnek, de mindent felemésztenének, hogy a maradékot letolt gatyájukból ürítsék a jó-népnek, Te meg megkapnád a NóBél díjat, mikor fegyverükkel beléd lőnek, hogy eltüntessék hálájuk nyomait, aztán keresheted, hová lett a vakbeled. Söpörd le az asztalt és küld el az őrséget. Amíg készítitek a tortát, civilek őrködjenek. Lehet ott szakács, takács, szabó, varró, lakatos vagy bádogos, de aki fegyverrel merészel támadni a tortára, küld azt a börtön legaljára. Az őrség pedig megtanulja, hogy kell fegyver nélkül őrködni, és akkor kaphatnak majd ők is annyit, amennyi nekik jár. És ha sikerül a tortád, annak még a bányarémek is örülni fognak.

Sose bízz automatákban. Azok lelkiismeret nélküli gépek, a tortát legalább 6 évente egyszer kézzel kell elkészíteni. Ügyelj a tisztaságra! Különböztesd meg a kurvát a királynőtől, de ne feledd, mi az a kegyelem. A Tanács szavazó bizottsága, akik a tortát készítik tisztábbak legyenek az átlagosnál! Ne adj több hatalmat a fegyvereseknek, hanem töröld ki mérgező szeletüket a tortából. Ne ígérjetek bőséget, mert hamis szavakból lázadások lesznek, hanem ahol kell, viseljétek a háború utáni éhezést és szerezzétek vissza becsületeteket, amennyire csak lehet.

A Hölgyek következzenek! 2015.11.01.-

Szépítkezzen Szépség és Rémség,
Anyósok földjén legyen most reménység!

A szerelem kódexe

Minden emberi test alapból érez valamennyi, méghozzá igen erős érzelmi vonzódást a másik ember iránt. De a test észreveszi nem csak a saját, hanem a hozzá közeledő test hibáit is, és ha túl sok a hiba a saját vagy a velünk lévő testében, a vonzásból taszítás lesz. A különböző neműek között lehet a legnagyobb a vonzódás, és az őrület szintjéig is hatoló taszítás. A szerelem az utódnemzést szolgálja, és a legerősebb vonzalmak egyike. Akár robbanás erejű taszítást okozhat, ha hibázunk benne. Háborúk törhetnek ki miatta, és ezer kilométeres népvándorlásokat indíthat. A Királynőnek törekedni kell a hibák javítására. Ősi nyomorba taszítana, ha megengednénk a halálos szerelmi párbajokat, és nem szabályoznánk a születéseket.


-Egyszerre csak egy partnert igyekezz tartani.
-Ne engedj a csábító kicsapongásnak, válaszd inkább a hűséget.
-Igyekezz házasságot kötni, de ne légy boldogtalan, nem mindig sikerül.
-Lehet akárhány barátod, barátnőd, vagy üzletfeled, de szerelmed ne cseréld el miattuk.
-Ne válj el, és ne hagyd el gyermekeidet kicsapongó csábítók és olcsón ajánlott távolról szépnek látszó vagyonok miatt.
-Vonulj félre ha megtörik a szerelmed, és úgy bánkódj vagy dühöngd ki magad, hogy lehetőleg ne csapj agyon közben másokat.
-Ha túl sokan sok gyereket vállalnak, valamennyi korán fog meghalni, gondoskodás hiányában, ellenségeskedésben, ha kevés gyereket vállalsz, családod fog kipusztulni.
-Hallgasd meg a királynők javaslatait, hogy tudd, hány gyereket vállalj, de légy óvatos és kerüld a királynőnek álcázott ringyók és sarlatánok tanácsait. Átlag 2,1-2,5 egy normál társadalomban fenntartható, korlátokba nem ütköző születési átlag.

...


Királyok, Királynők kódexe

-Sose ígérj előre teljes bizonyossággal, mert ki tudja milyen hiba húzhatja keresztül számításaidat.
-Ha megbuktál készülj az utóvizsgára, és legyél kitartó, de ha úgy szebb a kilátás, és nagyon akarod, válthatsz tevékenységi kört.
-Legyen némi tartalékod, ha elszakadnának a szálak, és hoppon maradsz, vagy koppansz, újra fel tudj tápászkodni.
-Legyen tartalék terved, ha elszakad a fonal, tudjál helyette másikat szőni.
-Nem kell hogy mindig palotában éljél! Néha jobb, ha szakadt gúnyát húzol, sátorban alszol, és osztozol azok sorsában, akiket vezetsz!
-Sose dőzsölj, ha a néped böjtöl, és ha nekik valamivel jobb lesz, egy kicsit többet örülhetsz Te is.
-Ha dőzsölsz, ne várd el népedtől, hogy böjtöljön, és jusson annak is, kinek szakadt a gúnyája.
-Hogy csökkentsd néped adósságát, nézd meg hol szakad el a fonál az álmok és tervek mezején, és engedd vándoraidnak, a hiba kijavítását.
-Ne növeld az adósok tengerét tisztességes tervek, álmok megszakításával, de a ragadós, csapdával megtűzdelt kártékony terveket, cselekedeteket eltávolíthatod, lecserélheted.
-Tégy fontossági sorrendet, a megvalósítandó és újrakovácsolt feladatok közt.
-A terveknél és tetteknél ne feledd használni az alkotás - pusztítás mérleget.
-Igyekezz elkerülni a katasztrófákat, de ne nézd le azokat, akiknek ez nem sikerült, és ha tudsz segíts.
-Ne vágyjál mindig csak feljebb és feljebb, mert van amikor a sorsodhoz jobban illik, ha néha visszalépsz, és hagyod, hogy más lépjen előre. Van, mikor lejjebb kellemesebb, mint feljebb.
-Zabolázd a pénzügyeket, tartsd a ritmust, a törvényt és a Kódexet, de ne ragaszkodj hibás törvényekhez, idejét múlt szabályokhoz, és ami tarthatatlan, azt ne próbáld tartani, mert csak odaégsz.
-Sose büntess valakiket hiába, inkább próbálj meg ehelyett másokat megdicsérni, vagy megjutalmazni.

...

Orvosi Kódex

Tartsd tisztán rendelődet, mert tisztaság fél-egészség.

Tanuld meg a süket-némáktól a jelbeszédet, és főleg súlyos öntudatlan betegeknél igyekezz kollégáiddal csöndben végezni a munkád! A súlyos beteget még a zaj is zavarhatja. Majd ha jobban lesz, beszélhetsz vele, vagy mellette.

Az orvoslás célja az élet meghosszabbítása és nem a halált okozó tudományos kuruzslás, ezt ne feledd! Attól, hogy az élet a földön olyan brutális, hogy a testek arra vannak berendezkedve, hogy egymást falják föl, még nem jelenti azt, hogy neked is a brutális pusztító módszereket kell választanod! Annál tisztább vagy, minél kevesebbet pusztítasz!

Ami jó, azt nem javítjuk meg, nehogy elromoljon javítás közben. Nem kezeli az egészséges gyereket, csak azért, mert a mama aggódik. Nehogy Te legyél az aki fölöslegesen mérgez, vagdos. Ilyenkor csak magvakat, vitamint és szódavizet ír fel a betegnek, a Hamis Próféta is ezt tenné!

Ne kezeld saját rokonod! Amennyiben orvos vagy, és valamelyik közeli hozzátartozód beteg, bízd azt inkább valamelyik kollégádra. Mégiscsak illetlenség lenne, ha Te lesnél be a mini radarral az anyád szoknyája alá.

Elfogadható a fájdalomcsillapító használata például egy nyílt törés összefoltozásánál, hogy a beteg ne ficánkoljon közben, de soha ne szedess feleslegesen fájdalom csillapítót. A betegnek előbb-utóbb úgyis szembe kell néznie saját fájdalmaival. Sose használj fájdalomcsillapítót gyógykezelés nélkül. Az olyan, mintha eltakarnánk valakinek a szemét, hogy ne lássa, ég a háza, de semmit nem tennénk azért, hogy eloltsuk a tüzet.

Létezhet ugyanarra a bajra többféle gyógymód is. Ez esetben igyekezz azt választani, ami a legkevesebb károkozással, fájdalommal jár, de ha egyetlen gyógymódot sem találsz, akkor kérdezz a kollégáidat, és lesz, mikor el kell fogadnod, nincs kéznél gyógymód, és annak az útja már a halálba vezet. A halálba vezető úton sorban állnak azok, akiknek nincs valódi tudásuk a gyógyításhoz, de mégis próbálkoznak valamivel, és ez java részt kuruzslás és sikertelen, de néha előfordulhat, hogy valaki addig tátogatja a száját, hogy bele repül például egy családi vita közben eltévedt sült galamb, és ettől még a halálos beteg is magához tér.
Fogadd el, hogy van amikor a Hamis Próféta is segíthet., de arra figyelj, lehetőleg törvénytelen károkozás ne történjen.

Ne okozz függőséget! Az ember évezredekig élt orvos nélkül. A gyógyításnak pedig nem az a célja, hogy kórházhoz kösse a beteget. Törekedj olyan gyógymódok használatára, ami véges időn belül gyógyulást eredményez, és nem kell a beteget élete végéig gyógyszerezni, kezelni, és minél kevesebb utólagos kontrollal kezeléssel jár.

A boldogság nem hormon! A boldogság kémiai stresszoldó vegyületekkel való helyettesítése hiányos tudásra vall, és halálos tévedés lehet. Ha valaki attól stresszes, mert vezetői már megint lenyúlták értékeit, és lehetetlen számlák fizetésére kötelezik, hogy hadsereget üzemeltessenek a feje fölött, amivel szétlövethetik akár a fedelet is a feje fölül, ha esetleg elégedetlenkedne, a valódi boldogsághoz vezető út az, ha megteremtjük az alapvető létfeltételeket, és ha ilyen helyzetben ehelyett méregdrága boldogsághormonba kábulnánk, az egyenest vezet a halálba. Orvosnak meg kell vizsgálnia, meg vannak-e beteg alapvető létfeltételei, élelme és fedele, és ezután meg kell vizsgálnia, vajon egy dugulás nem akadályozza-e a testben, hogy minden sejtnek, szövetnek, szervnek meglegyenek az alapvető létfeltételei és nincs-e valamelyik szerv, testrész életveszélyesen túlterhelve, és ekkor még mindig csak az alapvető vegetáció szintjén tartunk.

Az ember természetes modelljét használd, ami sejtekből, szövetekből, szervekből áll, és nem nyomtatott áramkörökből és emberkéz által gyártott elemes kütyükből. Igyekezz olyan gyógymódot választani, ami a hiányzó életfunkciót élő sejtekkel állítja vissza, és nem beépített elektronikus kütyükkel. Inkább válaszd a táptalajon növesztett szövetek használatát, minthogy nyomorult gépembereket gyártsál beépített vastüdővel, elektronikus szervekkel, akik aztán majd hálából rosszul végzett munkájukkal megnyomoríthatják akár az egész galaxist is.

Az orvosnak álcázott sarlatánok laboratóriumaiban a kísérleti állat mind megdöglik, vagy súlyosan károsodik. A valódi gyógyítók laboratóriumaiban a kísérleti állatok megfigyelve vannak, és az alkalmazott kísérleti módszerek nem károsítják jelentősen azokat. Minél kevesebbet pusztítasz, annál tovább jutsz, minél több a pusztítás, annál inkább elakadsz a magad köré gyártott mérgekben és tudatlanságban. A genetika a gyógyítás megfejthető anélkül is, hogy torzszülötteket és hullákat gyártanánk! Azok az ember-kísérletek, amiket eltitkolnak, majdnem mind mengele típusú bűnözés [x]. Az orvoslás tudománya megismerhető minimális károkozással is. Azok a gyógymódok, amik a halálba vezetnek nem elfogadhatóak. Azok a kísérletek, amik csak egy kivégezhető laboratóriumi patkányként kezelik az állatokat és az embert, nem elfogadhatóak. Ne mérgezz és ne vagdoss, hanem figyeld meg az életet. Amíg nem tudod mit csinálsz, ne csinálj semmit, hanem figyelj! Csak olvasási és megfigyelési jogod lehet. Ha egyértelműen meg van a hiba, és a javítás módszere, ne sajátítsd ki a receptet, hanem tanítsd meg másoknak is! Mindig vannak hibás és azt hiszi hogy tudja eljárások. Ha már tudod, mit miért akarsz tenni, megteheted, de ne feledd, a halál természetes része az ember világának, és a test működőképességét néhány esetben meg lehet hosszabbítani, de a halhatatlanság annak sosem adatik meg. Gyógyíts addig, amíg tudsz, és van értelme.

Emberi preparátumok készítése élő emberből a legsúlyosabb bűntények egyike, súlyosan törvény alatti szint. Ahol lehet használd a Hamis Próféta műanyag modelljeit és festett, rajzolt, fényképezett, műszerrel készített ábrákat tanítási célokra. A tömeggyilkos felajánlhatja testét orvosi kísérleti célokra, hogy a gyógyítást szolgálja és enyhítsen terhein, csökkentse adósságait, de ilyen esetben is bűnnek számít a kivégzés, vagy az élet megrövidítése, de ha a további adósságok törlesztése közben elhalálozik, akár balesetben, akár más módon, és előzetesen beleegyezett, testi maradványai fagyaszthatóak, preparálhatóak orvosi célokra??? (A több kérdőjel itt azt jelenti, bármilyen preparátumnál különösen figyelni kell arra, vajon megengedhető-e, vagy csak egy újabb mengele típusú szadista mutatványról van-e szó.) Szabad-e bűnözőt kísérleti patkánynak használni? Ki az, aki ártatlan? Egy bűnöző világban bárkire rákenhető bármilyen bűn, vagy bármilyen őrületbe belekergethető, hogy aztán a legjobb szándéka ellenére is olyat őrültséget kövessen el, amit rémálmában sem akarna. A törlesztés joga még a legelvetemültebbeknek is jár!

Akik a tudomány nevében pusztítanának és felesleges pusztítást okoznának, mind bűnözők, sokszor a tudományos tévhitek vallásának fanatikus bűnözői. Jobb a tudománynak a lassabb tisztességes fejlődés, mint az ellenséges rekordhajhász félreértésekkel teli pusztító őrület. A gyógyítás ott kezdődik, hogy van egy tiszta élhető szobánk, és némi nyugalmunk, ahol a beteg kipihenheti magát, mert a káosz világában sokszor elég a hullafáradt, agyon stresszelt beteg gyógyulásához, hogy adunk neki egy tiszta biztonságos szobát, ahol végre kipihenheti magát, felmelegedhet az átfagyás, vagy lehűlhet a napszúrás után és nem kell semmi további gyógykezelés.

Egy élő többet tud, és többet mutat az életről, mint egy hulla. Az életet tanulmányozd anélkül, hogy megölnéd! Ne készíts élő preparátumokat, és ne végezz élve boncolást még állatokon sem, hanem szerezd meg a műszereket, amivel károkozás nélkül bele látsz a testekbe, és térképezd fel úgy, hogy nem károsítod meg azokat. A Hamis Próféta műanyag modelljei nem elégségesek a gyógyításhoz, de sokat segíthetnek a testek kár okozás nélküli feltérképezésében.

Ha mindenképp állatokat akarsz boncolni, keress inkább frissen döglött macskákat az út szélén, de ne nyuvassz eleven macskákat és a házinéni kedvenceit csak azért, mert tudományosnak akarsz látszani. Pláne ne nyuvasszál macskákat elevenen genetikai kuruzslással. Belevagdosni a génekbe, hogy tönkretegyél valamilyen funkciót, például a macska bundáját, hogy olcsó lábszőrtelenítő készítményt kísérletezz ki hölgyeknek, sarlatánság! A vagdosás és a gének tönkretétele helyett tanulj meg inkább olvasni, és ha már mindent el tudsz olvasni, csak azután próbálkozz írással, hogy kijavítsd a hibákat, amit vétettél, mert ha a Király megharagszik, lehet az a büntetésed, hogy az összes kopasztott macskát bérmentve újraszőrösítsd, és sok dolgod lesz, mert a kopasz macskák sokfelé szaporodnak, és neked az összeset meg kell keresned, hogy újra szőrösítsd azokat, ha már olyan sarlatán voltál, hogy megkárosítottad a természetet egy csaknem pusztulásra ítélt bolygón! Aztán mikor végeztél láthatod, mennyire veszteséges iparág a kopasztott macska szőrösítés, úgyhogy jobb ha bele sem kezdesz sarlatán módon vagdosni a természetet kódjait, hanem inkább megfigyelsz és tanulsz, és csak akkor cselekszel, ha már tudod mi a dolgod. Állati csontok, preparátumok, szövetek szervek kellenek? Keresd a konyhás néni, vagy a vágóhíd szemetesében, de az utak mentén szinte bármilyen, állat döglődő maradványait megtalálod, és nem kell a hóhér szerepét játszanod.

Használhatsz feltárt sírokban talált csontokat, balesetnél jégbe fagyott testeket, de ne Te legyél az aki gyilkol, hogy legyen hullája, és dobd félre vagy javítsd ki, tisztítsd meg a mengele típusú sarlatán gyógy- és kutatási módnak álcázott pusztításokból nyert szörnyű eredményeket, és használd a tiszta, az élet pusztítása nélkül nyert eredményeket, máskülönben magad leszel az, aki még betegebbé teszi betegeit!

Feladat:
1.) Keress egy példát mengele típusú gyógymódra vagy kutatási technikára, ahol halál és pusztulás mellett, silány a végeredmény.
2.) Találd meg a helyes, felesleges pusztításokat nem okozó megoldást ami produkálja ugyanazt a hasznos végeredményt károkozás nélkül.
Példa: mengele típusú kísérlet: biológusok feltrancsírozott döglődő csigák idegeibe szurkáltak érzékelőket, hogy megmérjék a csigák idegpotenciáljának terjedési sebességét. A rossz mérési körülmények közt kapott, elfogadhatatlanul tisztátalan eredmény helyett megfelelő eredményeket kapunk ha mágnesdetektorral vizsgálunk magukat jól érző csigákat. Minden elektromos változás létrehoz valamennyi mágneses teret. A mágnesdetektor olyan képalkotó eszköz, ahol mimi tűszerű, hosszúkás vasmagokra van felcsévélve a tekercs, és több ezer ilyen tekercs vagy rezgőkör helyezkedik el egy területen. A detektort nem bökjük bele sehová, hanem több detektort a test köré helyezve, henger vagy gömb detektort kialakítva, a jeleket megfelelően felerősítve, képalkotó technikával kombinálva megkapható egy test által gerjesztett mágneses tér, a test károsítása nélkül. A változásokból pedig következtethetünk a sebességre, anélkül, hogy kárt okoznánk az alanyban. (Megjegyzés: A mágnesdetektoros képalkotás ma még pusztán elméleti jellegű kísérlet. Nagyon nagy érzékenység és szupravezetős mágneses zajszigetelő szükséges lehet. Az indukciós érzékelő nem biztos hogy megfelelő érzékenységű, és a képalkotáshoz szükséges lehet, hogy minden ponton a tér három irányában mérjünk.)

Talán léteznek gyógyító szellemek, talán nem. Pucold meg a lámpásodat, hogy jobban láss, talán még egy Zsimm is tudni fogja hogy segítsen neked, ha bajban vagy, de tedd a dolgod, és a káosz világában túl sok jót ne várjál. A gyógyítás nehéz, sokszor szinte reménytelen foglalkozás, és lesz amikor az egész a mocsok legaljáig le kell látnod, hogy tudd, mit tegyél.

Ahol lehet válaszd a megelőzést, és ne hagyd a betegségek terjedését, Javasold, hogy az élelmiszer árában legyen bent adó formájában a wc-pénz is, hogy lehessen abból a városok nagyobb közlekedési csomópontjain, vásárokon, rendezvényeken, népszerű kiránduló és fürdő helyeken legalább 1 ürítő és tisztálkodási dobozt fenntartani, hogy az arra járó el tudja végezni szükséges dolgait pénzügyi akadályok nélkül, és legalább az arcát és a kezét meg tudja mosni, mert tisztaság félegészség. De ne vidd túlzásba a tisztaságot! A szervezet ellenálló képességének jót tesz, ha az ember évente legalább egyszer dagonyázik egyet a természetes sáros vizekben, aztán lemossa magáról a sarat.

Hasonlítsd össze az orvostudományt a csillagászattal és vedd észre: A világ túl nagy volt ahhoz, hogy a csillagászok felboncolják, ezért a csillagászok kénytelenek voltak úgy megismerni a világot, hogy távcsöveket, és más műszereket építettek, és felderítették azt anélkül, hogy kárt okoztak volna benne. Nemsokára viszont eljön az a korszak, amikor a csillagászokat kell megfékezni, nehogy tönkretegyék a világot néhány félresikerült kísérlettel, mert a naprendszer szinte egy pillanat alatt szétrepülhet ostobán tervezett antianyagos kísérletekkel és az antianyag még csak a tudomány kezdete. Jobb, ha kitakarítod az egyetemekről a halálvágyó tudományos prófétákat! Naprendszert veszélyeztető kísérleteknek naprendszeren kívül a helyük, és nem a civilizált világot fenyegető földalatti labirintusokban.

Ne hagyd, hogy tudósaid tudatlan kísérleteikkel darabokra szedjék világodat, amit aztán képtelenek lesznek összerakni. Bármilyen tudományról is van szó, amíg nem tudod minek mi a következménye, csak korlátozott megfigyelési jogod van. Törekedhetsz a szélesebb körű megfigyelésre, de felelősséggel csak akkor cselekedhetsz, ha már tudod, minek mi a következménye.

...

A védők kódexe
A védő fegyvertelenül áll az erőszakkal szemben
A védő gyakorol és tanulmányozza, hogy lehet fegyvertelenként leszerelni fegyvereseket, hogy végre tudja hajtani feladatát, és ne legyen belőle mártír.
A védő elsődleges feladata, hogy hatástalanítsa a támadót.
A védő elsődleges feladata, hogy a köztársaság területén felderítse az esetleges támadókat, törvényszegőket és megakadályozza a pusztítást.
A védő elsődleges feladata, hogy egy eldurvult, a megengedett határt átlépő konfliktusban szétválassza a küzdő feleket, és szétválasztva tartsa azokat, amíg megnyugszanak a kedélyek.
A védő a lefegyverzett támadókat, törvényszegőket átadja további intézkedésre azoknak, akiket a király erre a feladatra kijelöl.
A védő nem a feltétlen engedelmesség és robotszerű parancsvégrehajtás elve szerint, hanem a józanész törvényei szerint igyekszik eljárni
A védő sosem használ támadó fegyvert.
A támadó a legutolsó a sorban, akit védeni kell, de a védő még a súlyosabb konfliktusoknál is törekszik arra, minél kevesebb legyen az áldozat.
A védő használhat pajzsot, fedezéket vagy más védelmi eszközöket saját védelme érdekében.
A védő sosem használja, de tanulmányozza a támadó fegyvereket, hogy tudja, hogy lehet azokat hatástalanítani, szétszerelni, hulladékként újrahasznosítani.
Legvégső esetben a védő a támadó ellen fordíthatja annak saját fegyverét, de óvakodik annak használatától, mert a rend, a köztársaság és a biztonság bukása az adott helyzetben, vagy területen, amikor a védő tűzharcba, fegyveres harcba keveredik a támadóval.
A védők, hatástalanítják a támadót, elveszik fegyverét, és megsemmisítik azt, de a védő sosem süllyedhet odáig, hogy maga legyen a fegyveres, aki fegyverrel fenyeget fegyvertelent, a veszély elhárítása után megsemmisíti az ellenség fegyverét.
A köztársaság kommandósai és katonái a legjobb védőkből lesznek, a fegyvertelenség és a védők kódexe, rájuk még inkább vonatkozik.
...

A Kódex megtartása
Sose várd, hogy néped megtartja majd a Kódexet. Sokszor nehéz, és lesz, mikor elbuktatnak, de hercegnőként, vagy Királynőként neked kell az erkölcsi példákat mutatni, és tartani a Kódexet. Ne háborodj fel azon, hogy nem sokan tudnak követni. Barbár vidékeken az alja-nép örül, ha faragatlan tuskó és parázna lotyó módjára, legalább a törvényt kisebb sértésekkel, nagyobb fenyegetések és rácsok nélkül meg tudja tartani. Kevesebben lesznek a tisztességesebbek, kik némi udvariasságot és illemet is megengedhetnek. Ne zárkózz el népedtől, de ne hagyd, hogy az aljasok mocskoljanak, közeledbe inkább csak azokat engedd, kik a törvény felett némi illemmel is rendelkeznek.
***

A Királynő olyan formátumot választ a folytatáshoz, amilyen neki tetszik...

Tudományos formátum:
Van néhány mérő módszerünk a Törvényes-törvénytelen, illendő-illetlen határok kimérésére. Ezek a határok ott vannak ahol, és kimérhetőek.
Több recept is van, talán valaki majd megtalálja...
A Követ 2015.09.15.-...

A Kódex nem keverendő a törvénnyel. Például, ha a beteg jajong, mert megszurkálták az orvosok, de meggyógyult a kezeléstől, azért nem jár büntetés az orvosnak, még akkor sem, ha lenyelhető, kevésbé fájdalmas pirulákkal is kezelhető lett volna fertőzése, holott a Kódex javasolja az orvosnak, hogy igyekezzen, a kevésbé fájdalmas módszert, eszközöket választani. Talán a választott gyógymód hatékonyabb volt, talán nem, vagy lehet, hogy a beteg kezelés nélkül is meggyógyult volna? Nos, a kódex törésért nem, de a törvény sértésért már felfüggesztés, vagy büntetés járhat!

Néhány orvosi törvény:
 • A0.) Bármilyen orvosi kezelést a beteg elfogadhat, vagy elutasíthat. Öntudatlan beteg sorsáról orvosa dönthet. Az utóbbi esetekben, ha a beteg magához tér, amint lehet tájékoztatandó mi történt vele. A tudatánál lévő beteg megvétózhatja vagy elfogadhatja a további kezelést. Orvos nem károsíthatja a beteg szabad akaratát, és nem kezelhet beleegyezés nélkül. Az orvos igyekszik megszerezni a bizalmat, hogy ne keljen minden egyes kezelésnél a beleegyezésen vitatkozni. (A gyermek is embernek tekintendő, de nem várható tőle aláírás, amíg nem tud írni.)
 • A1.) Tilos a gyógyítás nevében megkárosítani a beteget, vagy olyan sarlatán eljárást alkalmazni, ami gyógyításnak álcázott ártalmas tevékenység.
 • A2.) Az ember gondolkodó lénynek tekintendő, kinek gondolatai a testén keresztül nyilvánulnak meg, és ez az összetett rendszer gyógyítás címén nem károsítható.
  • B1-A2.) (B1 törvény, az előbbi A2 törvény következtében:) Tilos egészséges élő emberből élő szervek kivagdosása azzal a céllal, hogy ezzel másik ember életét mentsük meg. Tilos valakinek a halálát okozni, életét megrövidíteni, maradandó károsodást okozni szervkereskedelmi célokból! Ha mindenképp beültetés szükséges, törekszünk a beteg saját testéből származó, táptalajon növesztett szövetének, szervének beültetésére.
 • A3.) Az emberi test klónozással történő mesterséges szaporítása természetellenes és tilos. Ez alól felmentést legfeljebb a végszükség helyzet jelentheti, amikor nincs más megoldás a faj továbbvitelére.
  • B2-A2, A3.) Az Ax törvények az emberre mint egészre vonatkoznak. Az emberi szerveket viszont nem tekintjük gondolkodó egésznek, ezért, ha szükséges a gyógyításhoz, a tudattal kapcsolatban álló idegrendszer kivételével, bármely szövet, szerv mesterségesen, táptalajon növeszthető, (például bőr, csont, hólyagok, fogak, stb.) és azok beültethetőek, amennyiben megvan a megegyezés, de az ilyen beültetés árát a személynek kell fizetnie, kivétel: életmentő, vagy súlyos fogyatékosság és  súlyos fájdalom csökkentő eljárások. A szépítkező garázs eljárásokat tisztességes orvos visszautasítja.
 • A4.) Mindenféle turbózás tilos! Az ember  természetes modelljét vesszük alapul Leonardo korából az ezredfordulóig, nem feledve, más égtájak alatt élő különböző emberfajtákat. Tilos még két lábat beültetni, hogy valaki jobban fusson. Tilos még két kezet beültetni, hogy valaki jobban dolgozzon. Tilos agyszövetet beültetni, hogy valaki jobban gondolkodjon. A beültetett szervek amúgy sem képesek olyan mértékben beilleszkedni, szerveződni, mint a természetesek, ezért az ilyesfajta teljesítmény növelés csak egy fájdalmas zsákutca, és ez leginkább a tudatmanipuláló kontárkodásokra igaz. (És itt most nem arról van szó, hogy eltávolítanak egy csontszilánkot egy kisebb koponya töréses balesetnél, hanem arról, ha az agy már annyira károsodott, hogy menthetetlen, nem lehet megoldani fejcserével a dolgot, már csak azért sem, mert ha sikerülne is, az már nem ugyanaz a személy lenne, és a felesleges sebészi beavatkozás nagyon nagyon sok értelmetlen felesleges fájdalmat okozhat, és az agyszövet beültetés eredménye legjobb esetben sem lenne több egy túl-méretes fejű értelmetlen zombinál. A csont az más. A beültetett csont szilárd támasz akkor is, ha nem tud annyira beilleszkedni, mint a veleszületett és a hiánypótlás nem számít turbózásnak.) 
  • B3-A1, A4.) Az orvos feladata az emberi test gyógyítása, és a természetes emberi test sejtekből, szervekből, szövetekből áll, és annál távolabb van a saját természetes egészségétől, minél több élettelen mesterséges elektronikus szerkezetet ültetnek belé. A számítógépnek az emberi testen kívül a helye, és nem belül. Elektronikus szervek legfeljebb átmeneti megoldást jelenthetnek, és amint lehet sejt alapú szövetekre, szervekre cserélendők. Gépemberek gyártása tilos! Egészséges emberbe elektromos nyomtatott áramkörök bőr alá ültetése, agyi kapcsolása, intelligencia, teljesítmény fokozás, vagy rendőri nyomkövető kontroll kialakítása tilos. A turbózott félgép ember létrehozása mengele típusú sarlatánság.
 • ...
Példa: Az ide vonatkozó kódexek és törvények értelmében látható, hogy a cukorbeteg helyes gyógykezelése nem az, hogy élete végéig szurkáljuk inzulin injekciókkal a beteget, ez csak ideiglenes megoldás. A végleges gyógymódot az jelenti, ha sikerül visszaültetni a hasnyálmirigybe az inzulin termelő sejteket, ami egyetlen nem elhibázott szúrással is megoldható, közben megszüntetjük azt a stresszes élethelyzetet, ami akkora gyomorgörcsöt okozott, hogy belepusztultak az inzulintermelő sejtek (amennyiben ez volt a betegség kiváltó oka).
Helytelen megoldás: Persze igen nehéz elmagyarázni a betegnek, hogy egyetlen tűszúrás milliós költség, mert azokat a sejteket csak igen drága labor technikával lehetséges tenyészteni és visszaültetni, viszont a bóvli műanyag vérnyomás és cukorszint mérőket is el kell adni valahogy, és milyen fontos is az orvosnak, hogy betege törődjön vele, és rendszeresen látogassa, ezért megéri neki, hogy inzulinfüggőségben tartsa a beteget. Úgysem tudna mást tenni, mert a jelenlegi bóvli elektronikus kütyükbe bele van programozva a gazdasági csőd, és ilyen körülmények közt elérhetetlenek a valódi gyógyítás technikái.

Látod mennyire a gödör alján vagyunk?
Lehetséges olyan állapot, hogy valakinek a gyógyító legyen az egyetlen reménye, de az nagyon beteg állapot, és a gyógyulás az, amikor már nem kell gyógyítóhoz járnia, és képes orvos nélkül is létezni. Orvosként ne okozz függőséget!

Ha már minden gátat át akarsz törni Ember, jobb, ha kidolgozod a tartható Kódex-Törvény rendszered, kiszűrve belőle a vallásháborúkat, félreértéseket és ellentmondásokat, hogy lásd melyik út hogy vezet a pusztulásba, és minek van némi értelme, vagy nem marad belőled még darált-hús sem! Minél kevesebbet pusztítasz, annál tovább jutsz!
A Követ 2015.12.21.

[x] Definíció: mengele típusú gyógymód: Az orvostudomány szemete. A világ egyik legaljasabb mocska. Olyan hasznosnak vélt és gyógyítónak hitt sarlatánság, ami gyógykezelés, vagy orvosi eljárás címén az élet jobb állapotba juttatása helyett valójában az élet megrövidítéséhez, megkárosításához, halálba és pusztulásba vezet.
Milyen érdekes is hogy a legcsúfabb öregasszonyaink azokból a szépségekből lettek, akik rekordhajhász módon elsőként kapták a varázslatosan kuruzsló, nem elégségesen tesztelt megifjító és megszépítő orvosi kúrálásokat. Nos, jobb ha tudod, elsietett, alulfinanszírozott, rekordhajhász megfiatalító orvosi csodák alkalmazásakor egy esélyed van arra, hogy szép és egészséges maradjál: ha nem próbálod ki! Elviseled, hogy természetes szépséged kicsit csúnyácskára sikerült, és ha lehet minél kevesebb kezelést kérsz. Pláne, ha annyira új méregdrága kezelésről van szó, amit még nem is tudtak rendesen tesztelni, és még nem derült ki róla, vajon többet árt-e mint használ? Vágyhatsz a fiatalságra és az udvarlókra, de orvos nem arra való, hogy a szomszéd pénzét is szépítőkúrákra költsed, mert ha így teszel, csúfos lehetsz, és tó tükre mutatja majd, a hamis szépség mekkora rémség!
(Ja, és ha igaz a jóslat, a fogtechnikus jobb, ha mielőbb megtanul élő fogakat növeszteni, mert amit most csinál az barkácsolás, és nem fogjátok tudni megállítani az illegális fogkereskedőket, csak azt veszitek majd észre, hogy egyre kevesebb fogat tudtok majd megszámolni a szátokban.)

*** Caro Emerald - A Night Like This***
  Ugrás a lap tetejére