|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
***  Asztropitekusz illusztrált írott rádió -  adás kezdés : 2011 november, adás vége: jelenleg ismeretlen ***
Híreink következnek
***
Hírek


   Elnézést kérünk
az Adóhivatal nyilvánosan vádolt vezetőjétől. Mi nem vádoljuk az adóhivatal egyetlen munkatársát sem a lehetséges hibák miatt. Az áfa körök, és az áfa rendszer a matematikailag megvalósítható adórendszerek közül egyáltalán nem a legjobb rendszer. Leginkább egy kilyuggatott, összegabalyodott locsolótömlőhöz hasonlít, ami még mindig rengeteg tisztességtelenséget táplál, és nagyon sok benne a felesleges adminisztráció. Mi tervezzük az új rendszert, ami folyamatosan felválthatja a régit, de nem törekszünk mások rendszerének tönkretételére, hanem reméljük, a meglévő rendszerek nem omlanak össze saját hibáik súlya alatt, amíg mi fel nem építjük saját rendszerünket. Az nem kérdés, hogy egy orrán száján folyató locsolócsövet előbb utóbb le kell cserélni. A rendszerhibák miatt egyetlen dolgozó, vagy vezető sem vádolható.
A Követ 2015.03.07.

Felhívás
   Nem lehetetlen fából vaskarikát gyártani, de amikor vasból kell fakarikát gyártanotok, már bajban lesztek. Hagyjátok abba az erdőirtásokat, tarolásokat, és tartsátok be a környezetvédelmi normákat. Tudod már mi az a művelt erdő és mit jelent az életgörbe? Olvasd el a könyvet!
A Zöld Király 2015.03.07.

Hír - archívum

Üzenet Magyarországnak:
A géppisztolyra gerjedő csinos kurva tudomásul veszi, hogy nem jelent be a Magyar TV-be olyan híreket, hogy a fegyverkezésre szánt összegeket emelik. A géppisztolyra gerjedő kúrva megtanulja, egy férfi lehet úgy is határozott és izgató, ha nincs nagyobb fegyvere, mint egy hosszú lapátnyél, vagy néhány tisztességesen fizetett munkaóra.

Magyarország ezennel leteszi a fegyvert.
Magyarország ezennel folytatja a leszerelési gyakorlatot.
Magyarország ezennel vállalja, hogy fegyvertelen ország lesz.

Nincs más esélyünk a továbblépésre, minthogy fegyvertelenül kiálljunk a világ színe elé.
A kegyelmes 2014.11.13.

Üzenet Amerikának: Amerika befejezi hadianyagok és más szemetek szórását Arab területre, és választja a népirtás helyett a törvényes megoldást. Elkezdi saját hadseregében felderíteni azokat az őrült katonáit, akik Irakban gátlástalanul, parancs nélkül, saját elhatározásból gyilkoltak akár gyerekeket is. Felderíti azokat a feletteseket, akik szemet hunyva tűrték ezt, és még fizetés is kaptak ezért. Ha Amerika nem képes a törvényes rendezésre, eltakarodik a területről, és nem mélyíti tovább a sebeket. Reméljük Amerika inkább a törvényes megoldás mellett dönt.
xi-0-ix és a Tanács a holtak napján

Felhívjuk Amerika figyelmét
arra, hogy hagyja abba az arab népirtást, számolja fel törvénytelen fegyvergyártó sorait, kössön fegyverszünetet és válassza a tisztességes törvényes rendezést! Itt az ideje, hogy elkezdjetek törleszteni az atomkeresztnek! Elvárjuk Amerikától, hogy fejezze be civileken folytatott katonai emberkísérleteit, és más országokban folytatott háborúit, és találjon törvényes, tisztességes megoldást konfliktusaira!
xi-0-ix & ix-O-xi 2014.09.26.
Mohamed eltakarodik onnan, ahol nincs keresni valója. Csatornázik, pöcegödröt takarít. Ibrahim és a többi a követője lehet. Böjtöl, megtisztul, vagy eltűnik mind és velük múlik az iszlám vallása. A fegyveres Iszlám állam rosszabb, mint egy halva született gyerek. A fegyvereseknek a börtönök legalján a helyük, nem az államvezetésben. Az Iszlámnak egyetlen esélye, ha megszabadul, megtisztul saját mocskaitól, szemeteitől. A harc, ami elbutít. A harc, ami elgyengít. A harc az ami az életet pusztítja. A harc az életet nem táplálja. A harc csupán egy valaha volt tiszta tevékenység haláltusája.
A kegyelmesek 2014.11.13.
Kegyelmes, hovatartozástól, vallástól függetlenül, vagy vallási keretek közt bárki lehet, aki jelentkezik a feladatra, és el tudja látni azt.
A Tanács és egyik Királya

Felhívjuk Németország, és az Európai Unió többi államának figyelmét
arra, hogy ne vegyen részt az arab népirtásban, számolja fel törvénytelen fegyvergyártó sorait, kössön fegyverszünetet és válassza a tisztességes törvényes rendezést! Itt az ideje, hogy törlesszünk az atomkeresztnek! Elvárjuk az Uniótól, hogy fejezze be civileken folytatott katonai emberkísérleteit, és más országokban folytatott háborúit, és találjon törvényes, tisztességes megoldást konfliktusaira!
Természetesen az Oroszoktól és szomszédaiktól is elvárjuk a törlesztést az atomkeresztnek.
xi-0-ix & ix-O-xi valamint a Tanács és egyik Királya 2014.10.24.
Egészségügy
Üdv skypon (skyphone?) ügynök. Bocsánat, ha rosszul írtam a nevét, de nagyon halk volt a vonal. Egy olyan fontos kérdést, minthogy alapítunk-e kórházat, semmiképp sem beszélhetünk meg telefonon. Mivel az orvosi műszerek a legdrágább kategóriába tartoznak, ezért rengeteg a szélhámos és a csaló, akik erre a területre specializálták magukat. Ha a gyógyászat érdekli, ne feledje, egészséges emberben nincsenek elektromos, vagy mechanikus implantátumok. Az egy beteg, orvosfüggő állapot, ha valakibe elemes élettelen implantátumot raknak, aminek, ha lemerül az eleme, meghal a páciens, vagy ha mégse hal meg, akkor kiderül, hogy felesleges volt a beültetett implantátum. A gyógyulás pedig ott kezdődik, ha a beteg, már orvosi felügyelet, és beültetett kütyük nélkül is képes életben maradni, és elboldogulni! Javaslom, keresse fel személyesen azt az ügynököt, akivel beszélt, és ha nagyon-nagyon-titkos feladatot szeretne magának, semmiképp se öltözzön, piros ruhás hölgynek, dobja ki a mátrixot, mert annál még a vektor is jobb, és a találkozóra ne hozzon magával mobiltelefont, valamint tudja, hogy internethez kapcsolódó digitális kacatokat, mi csak akkor használunk, ha valamit nyilvánosságra akarunk hozni. Kezdetnek a legjobb, ha semmilyen elektromos kütyüt nem hoz magával a találkozóra... Legyen tiszta, az-az ne szolgáljon semmilyen fegyveres, és halálbüntetésen alapuló rendőri, katonai, maffia vagy fanatikus vallási ügynökséget, csak olyan emberekkel álljon szóba, akiket tisztességesnek talál...

A másik ügynök (néhány hónappal korábban)

SOS
SOS SOS: Bocsássatok meg nekünk, hogy olyan sokszor, a fejetekre szartunk, és a romlott kocsonyagombát is a fejetekre szórtuk, de ha elromlik az UFO -ban az anyagcsere gép, és azonnal üríteni kell, nincs más választásunk. Tudod milyen érzés az, mikor guggolsz a kukoricásban, nem találod a papírt, és jön a kombájn? Mi is emberek vagyunk. Mit gondolsz 10 000 év röpködés után hogy nézne ki köbüki? Fele akkorára ment össze a teste, amiben néhány leírhatatlanul balfácán orvos és génmérnök is jótékonyan segédkezett. Ha beöltözünk gyerekruhába, napszemüvegbe, úgy nézünk ki mint egy nyomorult esetlen gyerek, mert fejünk mérete alig változott, szemünk a sötétségtől nagyra nőt, de izmaink elsorvadtak, fogainkra nem volt szükség és közülünk csak a legerősebbek tudnak járni a földi gravitációban. Kérünk egy nyilvános helyet tőletek, és egy területet, ahol leszállhatunk. Szeretnénk mi is bemutatkozni. Nincs pénzünk WC automatára, mert egy árva fitying jelen kori valutánk sincs. Mi az unokatestvéreitek vagyunk. Nézd meg saját űrhajósaidat, milyen gyámoltalanok néhány hónap után, mikor vissza térnek. Ha nem találná meg őket a fogadó bizottság, elpusztulnának. Nagyon örülnénk annak, ha végre úgy szállhatnánk le, hogy nem kell menekülnünk, és a fogadóbizottság végre nem ellenséges fegyveres tuskókból, hanem barátságos civilekből állna.
Azok, akiknek a földön nincs nevük

Részletek a tudósító beszámolójából...

... Mi, a Királyok és Királynők, nem azért vagyunk, hogy rendszereket támadjunk, vagy hogy nyárson pirongassunk minisztereket. Persze szükséges lehet, hogy valakit megfékezzünk, ha nagyon elvetné a sulykot, de a Király tudja, ha találkozik egy hibás rendszerrel, jobban jár ha próbál javítani rajta, mintha tönkretenné, vagy kidobná azt. Mert Országa annál gazdagabb és nagyobb, minél több pártja, rendszere, cége és dolgozója, lakója, vagy barátja van.

Valaki azt mondta: egy Király egy Isten egy Haza! Igen, szellemileg ez a csecsemő állapot, de a Király most elárulja neked, az emberiség nem egy emberből áll, és a gyereknek fel kell nőni, de nem az a célunk, hogy betiltsuk a bölcsődéket. Mikor megszülettél, Te voltál a család szeme fénye. Még akkor is, mikor járni tanultál. De aztán megszületett a kistestvéred, és akkor már Ő lett a család szeme fénye... és amikor a törzsnek már sok szeme fénye született, ahhoz már nem volt elég egy Király. Kezded már érteni, mért vagyunk mi többen, Királyok és Királynők?

Nézd meg azokat, akik hiszik, tudják és hirdetik: egy isten, egy vallás, egy nagy nagy próféta, egy párt, és kizárólag csak az ő istenségük vagy párjuk, és csak nekik van joguk a tudáshoz, stb... látod, szellemileg Ők a bölcsődések! Jaj, hogy kapkodnak az óvónénik!... Hát persze, hogy minden embernek egy anyja van, kivéve a hátrányos helyzetűeket, és a génmanipuláltakat, mert ott előfordulhat az is, hogy valakinek több anyja van, vagy nincs is neki, de ők már kénytelenek számolni tanulni...némelyik már nem csak egyig, hanem legalább háromig, vagy hatig is el tud számolni!...

...Jaj mennyi pofára esés várható, mire ezek megtanulnak járni?

Tegyük helyre a dolgokat.

A jelenlegi megbuherált választási törvény nem az együttműködésnek, hanem a diktatúrának kedvez.
A több-párt rendszernek nem az a célja, hogy egyvalaki tejhatalomra tegyen szert, és kakukkfióka módjára mindenki mást kitúrjon, ezért a további választásoknál kérjük, hogy a vesztesek nyilatkozhassanak arról, kinek ajánlják fel töredék szavazataikat, és az ne automatikusan egy megbundázott győzteshez kerüljenek. Minden szavazat számít, még a töredék szavazatok is!
Persze annak idején a whiskys rabló is hihetetlenül népszerű volt, de akkoriban még köztörvényes bűnözőkre nem lehetett szavazni. Mikor érjük már el azt a szintet, amikor köztörvényes bűnözők már nem szerepelnek a választási listákon?

Nem kell kirugdosni vezetőket vagy alkalmazottakat csak azért, mert másra szavaztak, vagy más a vallásuk. Talán ezt a szintet már kezdjük elérni.

Nem teszünk tönkre gazdaságokat csak azért, mert az másé, és ha nem okozunk országos gazdasági csődöt, nem lesz szükség válság adóra.

Az adórendszer szempontjából a bank és más pénzügyi szolgáltatást nyújtó cégek ugyanúgy cégnek számítanak mint például egy téglagyár. A bankra és alkalmazottaira ugyanaz az adórendszer vonatkozik, mint más cégekre. Nincs hátrányos megkülönböztetés. Különadó a banknak nem más mint közönséges bankrablás.
Az adórendszer előírása a Királynő hatáskörébe tartozik, és nem barbár vezér írja elő.

Jelenleg (2014-ben) az országban még a több-párt rendszer van hatalmon.
A több-párt rendszer nem kedvez az olyan diktátoroknak, akik maguknak akarják lenyúlni az összes hatalmat, mások kárára. A több párt rendszerben az irányító feleknek együtt kell működniük, ha eredményt akarnak elérni. Hát persze, hogy minden diktátor jóindulatú, mindegyik tudja ezt magáról. A több párt rendszerben a diktátorok kénytelenek észrevenni, hogy mások is juthatnak irányító szerephez, nem csak ők. Egy futóversenyen nem megengedett, hogy valaki úgy nyerjen, hogy a nála jobban futókat hátba-lövi, elgáncsolja, vagy lelökdösi a pályáról. Ez nagyon sportszerűtlen viselkedés! Ne akarjuk a diktatórikus egy párt rendszert visszaállítani, bundával, csalással, doppingolással. A több párt rendszernek nem az a célja, hogy egy párt bundával, csalással, doppingolással tejhatalmat szerezzen magának, miközben learatja a tisztességes eszközökkel dolgozó többi pártnak járó jussokat! Nálatok melyik párt folytat megengedhetetlen kakukkfióka politikát?

A leszerelési gyakorlat nem népszavazás kérdése, vagy megteszed, vagy örülsz ha nem süllyedsz mélyebbre egy Neander-völgyinél...

...2012-ben indult a feladat, bár az előkészületek korábbra nyúlnak vissza, ez volt az első év amikor elkészült a könyv egy fapados tervrendszerrel és nyilvánosan meg lett hirdetve az irány, amerre haladnánk. Ezek az oldalak hírt adnak a fontosabb eseményekről. Nem konkurálunk hírműsorokkal, ahol mindig a legfrissebb híreket jelenítik meg. Vedd úgy, mintha egy archívumban olvasgatnál. Mi a Fehérvár - 2013 május 1-ét emlegetjük, ami mások számára egy lehet a többi közül, de számunkra ez egy példa értékű rendezvény, mert ez volt az első jelentős méretű civil rendezvény ahol a biztonságiak sem hordtak fegyvert, és egyértelműen mutatja, a lakosság jól megvan fegyveres őrizet nélkül is, és nincs szükség arra, hogy fegyveres bűnözők őrizzék rendezvényeiket. Ez lenne a kulturáltság alapszintje. Számunkra ez a rendezvény alapkő, de lesz a Te városodban is május 1. és vannak más napok is. Ha ünnepelsz, nézd meg hogyan szervezték. Fegyvertelen biztonságiakkal, vagy fegyveres rendőrnek öltözött bűnözőkkel. Az nem ünnep, ahol fegyverrel őrzik az embert! A rendőrségnek pedig fel kell készülnie a fegyvertelen szolgálatra, vagy szembe néz azzal, hogy tevékenysége előbb-utóbb törvénytelenné lesz nyilvánítva. Reméljük, lesznek még ünnepnapjaink...

A közvetítő

Egy emberélet, vagy egy társadalom


annyira beteg, ahány orvosra, gyógyítóra van szüksége,
annyira bűnöző, vagy veszélyes, ahány rendőrre, vagy biztonsági őrre van szüksége,
annyira ellenséges és öngyilkos, amennyi fegyveres katonára, és harcra van szüksége,
annyira életképes, ahány dolgozója van, vagy amennyire munkaképes
és akkor élvezhető, ha munkája, nem csupán robot szintű, elkapkodott, vagy agyon hajszolt rutintevékenység, hanem jól szervezett, eredményes, minőségi, vagy művészi szintű alkotó jellegű tevékenység.
Na most nézd meg hol vagy!

TL
Amnesztia - Kegyelem

A világ, amiben élsz, egy kicsit tökéletlen. Az emberek világában bárkivel előfordulhat, hogy olyan mélyre csúszik, ahonnan... A kegyelem gyakorlásának képessége ebben a világban sokkal többet ér, mint bármilyen ítélkezés, büntetés, vagy megtorlás. Boldog új évet, boldogabbat mint a tavalyi! Talán nem csúszunk le olyan mélységekbe, ahová nem kéne. Talán egy kicsit kimászunk onnan, ahová már lecsúsztunk. Ha feljebb akarsz jutni, szembe találod magad minden olyan akadállyal, ami visszahúzna. Minden őrület, civakodás és viszály ellenére reméljük, hogy a leszerelési gyakorlat, a lehető legkevesebb hibával és áldozattal tovább folytatódik, esélyt adva annak, hogy a XXI. és azt követő századok. békésebb korszakok legyenek, mint amilyen a XX. századi volt. Reméljük, hogy a békét nem úgy érjük el, hogy mindenkit börtönbe zárunk, benyugtatózunk, gén manipulálunk, és reméljük, néhányan megértik majd azt is, hogy nem szükséges rendőrség által kontrollált mikró áramköröket ültetni a bőrünk alá ahhoz, hogy béke legyen. Talán nem szükséges, az sem, hogy meghaljunk azért, hogy békére leljünk. Nos mi inkább a hibás megoldásoktól mentesített tisztességes élet lehetőségeit keresnénk. Egyszer egy nagy nagy hadvezér és próféta azt írta: Az a megoldás ami száz életet megment, míg egyet elpusztít, elfogadható. Ez a gondolat így, sajnos csak egy tökéletlen félmegoldás. Viszont, ha azt mondjuk, ha egy kényszerhelyzetben nincs jobb megoldás, mint ami száz életet megment, de egyet elpusztít, akkor kénytelenek vagyunk azt használni, amíg nem találunk egy olyan lehetőséget, ami kedvezőbb, esetleg sokkal kedvezőbb. Ez az elmélet nem veszi figyelembe, hogy vannak olyan elfuserált életek, amiknek megváltás a halál, inkább arra akar rávilágítani, hogy értékes életek közt, próbáljuk meg a lehetséges megoldások közül azt választani, ami több előnnyel és kevesebb pusztítással jár. S ez különösen igaz a leszerelési gyakorlatra.
Egy asszony aki, két világháborút élt meg, idős korára, nehezebb időkben csak annyit kívánt: csak háború ne legyen. Teljesíted-e a kívánságát?

Hírek

Történt 2013-ban:

Kék ruhás fegyveres törvényesített terrorista banda, rendőrség felirattal a hátukon, fegyverbemutatót tartott a városban. A banda tagjainak fogalma sincs, a védő kódexéről, és nem veszik észre, hogy ők maguk a terror képviselői, mert még mindig túl sok a szellemi nyomorban tartott őrült, aki elhiszi, hogy fegyveres őrök szükségesek a közbiztonsághoz, és néhány barbár vezérnek, még mindig az áll érdekében, hogy fegyverrel tartsa rabságban a lakosságot. Kik azok, akik még mindig rendőrállamot akarnak építeni, és mindezt törvényesnek álcázzák, de valójában fogalmuk sincs az emberi jogokról? Kik azok, akik a rendőrség és a katonaság soraiban sóvárogva vágynak arra, hogy kirobbanjon egy konfliktus, és alig várják, hogy emberekre vadászhassanak? Kik azok a biztonsági őrök, akiknek csak egy rossz szót kell szólni, és máris elsütnék a fegyverüket? Ha ezt elfogadjuk törvényesnek, és ez így megy tovább, nemhogy nem leszünk királyok, de még a haláltáborok szintje alá is süllyedhetünk. Te meg halálra dolgozhatod magad, és örülhetsz, ha megkapod a minimálbéred, ami talán elég lesz arra, hogy egy reménytelen életet tovább tengessél. És ég majd a pofádon a bőr, mert nem tudsz mit adni a gyerekeidnek. És ne a munkaadód szidd, mert osztana az többet is, ha nem kéne fegyver csövét szolgálnia, amit oda dugtak a tárgyaló asztalhoz...
Egyet meg kéne érteni: Fegyvertelen civilek közt egy fegyveresnek semmiféle erkölcsi alapja sincs arra, hogy bárkit is rendre utasítson, még akkor sem, ha kiírja a hátára, hogy RENDŐRSÉG!

Király vagy Királynő akarsz lenni? Ne küzdj, hanem dolgozz meg érte! Tanuld meg, hogy mi a feladatod, tanuld meg vezetni a többieket úgy, hogy az mindannyiunk számára, vagy legalább a többség számára elfogadható és előnyös legyen. Tudd, hogy ki az, aki a törvényt azért hozza, hogy másokat rabságba döntsön, és ki az, aki olyan törvényeket, szabályokat hoz, amivel boldogulni is lehet! Ha nehéz is, tedd a dolgod, és király vagy királynő lehetsz! Nagy vagy kicsi, ki tudja?

Király leszel vagy földműves? Esetleg mindkettő? Persze nem csak a földműves az egyetlen szakma. Ha jól csináljuk, lesz elég választási lehetőség, és nem kell könyörögni a munkáért.

...Ne szidd a gazdagokat, mert ha gazdag leszel, téged szidnak majd! Persze nem lehet megígérni, hogy mindenki, hű de gazdag lesz, és nem lesznek problémák, de annyit minimum el kell érnünk, hogy meglegyenek az alapvető létfeltételek, és legalább élhető legyen a világunk.

...Nincs baja a Királynak, csak rossz papírból olvasott. Ó Királyom, nehogy megint rossz papírból olvassál! Nézd meg használható-e a recept, amit követsz! Reméljük, jön a többi Király is segíteni, és követik őket a Királynők és előbb - utóbb megnyitják a Királyok Tanácsát...

Királynak és Királynőnek nem száll fejébe a hatalom, és nem bízza el magát, nem rendelget kénye kedvére értelmetlenül, hanem igyekszik népét úgy vezetni, hogy az nekik is és más népeknek is elfogadható legyen, a lehetőségekhez képest minél több sikerrel és minél kevesebb kudarccal.

...Nos, jelenleg ott tartunk, hogy van egy alapszintű terv rendszerünk, amit meg lehet valósítani. Vannak, akik már elkezdték ezt megvalósítani. Ezek nem feltétlen a legjobb tervek, vagy a legjobb receptek és sok közülük nem minősített, de javarészt megvalósítható. Tudod, ha nincs pénz luxus nyaralásra, jó lesz a falusi kiruccanás is. Szóval lehet, hogy vannak jobb receptek is, de kérdés, hogy mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. Nos, ez egy nehéz kérdés, és még sok vita lehet belőle. Na, hol is van a malteros vödör, és mi a következő lépés, és mi kell ahhoz, hogy felépüljön a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága. Tudod, lehet, hogy Te leszel az, aki a következő fejezetet megírja. Sokszor menet közben derül ki, hogy merre kéne menni, és kéne valaki, aki feljegyzi legalább a lényeges irányokat. Nos, ha tetszik, csináld meg a saját hirdetőtáblád, és vidd tovább, amit itt látsz...
A királyságban is és a népköztársaságban is voltak elvetendő és követendő irányok. Válogassuk ki a követendő példákat mindkettőből, és csináljunk egy olyan ötvözetet, ami eddig még nem volt! Még nagyon sok munka hiányzik ahhoz, hogy kijelentsük, mi vagyunk a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága.
Vedd észre, ami a könyvben szerepel rajzon, vagy festményen, az vagy nem jelen kori, vagy akkor (2012 előtt) még csak terv szintjén létezett. A fényképek viszont megvalósult dolgokról szólnak. Talán egyszer megjelenik majd egy sokkal részletesebb könyv, sok fényképpel, amit Királyok, Királynők, és civilek írnak, és az egy részletesebb képet mutat majd, egy megvalósult Köztársaságról.
Szükség lenne egy sokkal részletesebb tervrendszerre, de ehhez sokak hosszú munkájára lenne szükség. Na hogy is szervezzük meg? Hogy mennyi idő, mire felépül a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága? Néhány évtized elég lenne hozzá. De az is lehet, hogy a törvényesített fegyveresek diktátorai inkább rendőrállamot építenének, hogy aztán a kőkorszakba juttassanak minket. Nos, ki tudja mi lesz abból, ha fejlődni szeretnénk? Nos, kéne írni egy részletesebb tervet...

Üdv,
TL
Kapcsolattartó


Környezetvédelem

Benne élünk egy tarthatatlan környezetpusztító gazdaságban, ahol a kertészeket felváltották a begyöpösödöttek motoros fűnyíró gépei. Persze az embernek elég tompa a látása ahhoz, hogy elhiggye a fűnyíróval rendet tud rakni a területén. A fű nem azért nő, hogy az ember lenyírja, vagy, hogy az embert bosszantsa. Amíg a barbárok késeikkel, baltáikkal és más kéziszerszámokkal pusztították a környezetet, azt a természet még elviselte, de a gépesített környezetpusztítás már megengedhetetlen. A fűnyírás és az erdők tarvágása nem más, mint környezetpusztítás. A katonai tarvágott egyen-fű csak a begyöpösödöttek rendje. Ez csupán egy kis része az ember környezetpusztító tevékenységének, ami előbb-utóbb nyilvánvaló összeomláshoz vezet. Aki kocka alakúra nyírná a bokrot, ne akarjon kertet, vegyen magának inkább művirágot.

Baloldalt vadvirágos rét, jobb oldalt tarvágott katonai egyen-fű

A fenti képen csak azért maradhatott meg a vadvirágos rét a város szélén, mert nem sikerült értékesíteni a területet, és nem azért, mert valaki igyekezett betartani a környezetvédelmi normákat. A vadvirág is virág. Akik odáig süllyedtek, hogy a területből tarvágást csinálnának, fogjanak nem motoros kézi szerszámot, és dobják el gépeiket, mert a gépesített és vegyszeres növényirtás tilos! A táplálék, vagy takarmánykészítés céljából történő aratás nem minősül növényirtásnak. Növényirtás az, amikor a begyöpösödött barbár ember, aki képtelen észrevenni a természet szépségeit, és retteg például a fűben élő bogaraktól, rettegésében elrendeli az egész terület irtását, például fűnyíró géppel. Az ilyen barbárok vegyék csak elő a sarlót és a kaszát! A gépesített fűnyírás tilos, és büntethető! Az embernek fel kell lépnie a környezet meghódítása szintjéről a környezet megtartása szintjére. Nem lesz hol élnünk, ha magunk pusztítjuk saját környezetünket.
Gaz csak a gazemberek fejében létezik. Nem, az nem gaz, az vadvirágos rét! Mikor láttál utoljára búzavirágot? 30 évvel ezelőtt mindenfelé nőtt. Akkor még nem volt ennyi gyomirtó, fűnyíró és kontár növénynemesítő génmanipuláció.
Motoros fűrész csak házakra dőlni készülő, vagy egyéb baleset veszélyét hordozó vagy maguktól kiszáradt fákon, ágakon használható.

A környezetvédő

***  Asztropitekusz illusztrált írott rádió -  adás kezdés : 2011 november, adás vége: jelenleg ismeretlen ***
  Ugrás a lap tetejére