|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
Utólagos bejegyzés: Mielőtt nekiállnál vádaskodni, ön-bíráskodni, vagy parancsra gyilkolni: Ne feledd a Királyok kegyelmét: Az utolsó jogot, a törlesztés jogát senkitől sem vonjuk meg! Ha Te mégis megvonod ezt a jogot, és gyilkolsz akármilyen helyen, akármilyen csatában, ahelyett, hogy inkább azon dolgoznál, hogy lehetségessé váljanak a konfliktusokat kibékítő tárgyalások, a törvény alatti szinten van a helyed az adósok közt! Persze, megértjük, hogy elég pusztítással bárki rákényszeríthető arra, hogy vissza üssön, és minden indulata azt kívánja, hogy visszaüssön, de az ököljog ritkán okoz halált, az viszont a saját bűneitől gerjesztett rettegésben, hidegvérű aljas számításokat igényel, jól megfontolt gonosz szándékkal, mikor valaki, nemegyszer vallásos gerjedelemmel társítva, rakétákkal, fegyverekkel okoz tömeggyilkosságokat, olyan körülmények közt, mikor az elborult elme azt hiszi, az ellenséges ember értéke negatív! Persze, azt is értjük, hogy a hadseregek csak a nagyobb hadseregek miatt vannak, és mindennek a mélyén a sötét megállíthatatlan pusztítás áll, és a farkas törvények léteznek, de a farkas törvények nem civilizált törvények, és a sötét tudatlanságot fegyverrel megállítani nem lehet! És lehet, hogy hallhatatlan istenségeknek az az izgalmas játék, ha azt hiszik meg tudnak halni, miközben a halandóknak az az isteni, ha halhatatlannak érzik magukat, de aztán, mikor eltalálják őket az eltévedt lövedékek, a játéknak annyi.
A Követ 2017.03.22.

A sötétség körei

Nem vagy köteles a hóhérnak engedelmeskedni!
Adjátok-e a lelketeket napi egy zacskós-levesért? Érdemeltek többet?

A lincselni vágyó őrültek által választott hóhéroknak a börtön legalján a helyük, bezárva!


Törvény (halott világok): Minden harc, háború és rosszindulatú pusztítás, tudva vagy tudatlanul, előbb vagy utóbb, közvetve vagy közvetlenül, a tömörített káoszba és megsemmisülésbe, a fekete naphoz vezet, ami a pusztításból hízik, mint egy szemétkupac, és minél nagyobbra hízik annál több további pusztítást okoz, miközben saját súlyánál fogva beszakad, felrobban, és mindent megfertőz törmelékével, halott mérges gázaival. Ez a tudatlan példaképe minden halálvágyónak és félholt kegyetlen pusztítónak, és közvetve ez ad sötét erőt minden pusztító erőszak szervezetnek.

TL Egy fekete nap

A szemétre hajított világok értéke nagyon csekély! Mind ugyanabban az egységes csapdában vergődünk! Persze, vannak olyan katonai játékok, amiket úgy terveztek, hogy csak az ellenség elpusztításával lehet végigmenni a pályán, de a sötétséget fegyverrel megállítani nem lehet, és ha olyan ostoba vagy ember, hogy hóhérokkal, lövedékekkel és gránátokkal keresed az igazságot, csak a saját lepusztulásodon dolgozol!

Azok a világok, amik fényes napok körül keringenek, de éjszaka észreveszik távcsöveikben, hogy egy sötét nap jelent meg az égen, azok tudhatják, hogy legjobb esetben is halálközeli élményben lesz részük, és annyi esélyük van, mint papagájnak a krokodil szájában, mielőtt megemésztődik. Mivel a Galaxis közepe egy hatalmas fekete nap, a környékén nincs túl sok élet. Ez egy halott, elfeledett, felrobbant világ. Nem csak egy nagy fekete nap van a középpontban, hanem sok kisebb a gáz és porfelhőkben! Persze, a sötét napnak meg vannak az imádói és istenítői, és az odaveszett világok halott szellemei, a bányarémek, akik állítják, hogy amint a fekete nap közeledik, valami taszító pusztítás árad belőle, ami miatt a föld alá kell menekülni, de hiába, mert a sziklák is felizzanak, felpüffednek, majd szétrobbannak, és minden odavész. Nos, mi nem akarunk azokkal vitába szállni, akik a sok reménytelen keringéstől úgy bepörögtek, hogy fegyvert fognak, és egymásra vadásznak, törvénytelen áldozatokat mutatnak be, vagy más őrültségeknek hódolnak. Valamit kell tudni a sötét napokról. Ezek nem időtlen istenek, hanem a teremtett és létrehozott, majd megunt és szemétre dobott világokból hízott és tömörített megtestesült káosz gömbök. Nincs eszük, mint ahogy egy elhajított kődarabnak sincs esze, csak repülnek az ürességben, és mindent letarolnak. Nos egy ilyen szörnyeteget nem lehet fegyverrel legyőzni. A bányarémek állítása szerint, vonzással párosult taszítása akkora, hogy sötétsége gyorsabban terjed a fénynél. De az életnek nem az a célja, hogy megadja magát egy ilyen sötét, hamis istenségnek, és nem is az, hogy állandóan kerülgesse azt. Talán a megismerés az egyetlen fegyver ellenük, de ezek világok emésztői, és a pusztult világok sorsa olyan kegyetlen, hogy a Holtak Könyvét még senkinek sem sikerült végigolvasni. A titkok olyan borzalmak és fájdalmak mögé vannak rejtve, amin semmi féle fájdalomcsillapító nem segít. Fejezd be a drogozást, akár mit is szedsz, a holtak sokkal többen vannak, mint az élők, és innen mi csak a felszínt láthatjuk, de nem is ásunk mélyebbre, mint amennyire muszáj. Nos, a Földi világban is nehéz az élet, de nem bántjuk, még a bedilizett és bűnöző rémeket sem, hanem igyekszünk segíteni nekik törvénytelen őrültségeik legyőzésében. Ezért még a legutolsó gazembertől sem vonjuk meg a törlesztés jogát, de ha közveszélyes, bezárjuk egy biztonságos szobába, ahol addig hallgathatja a csendet és nézheti az üres falakat, míg rá nem jön, valójában nem ezt akarja, de ki csak akkor jöhet, ha a kiadott dühkitörések után hajlandó törleszteni. Természetesen túl drága az élők ideje ahhoz, hogy ilyen börtönökben tartsunk ártatlanokat, ezért azonnal kihozandóak azok, akik ártatlanul lettek elítélve. Az üres szoba azoknak való, akiknek tele van a pincéjük (a lelkiismeretük) hullákkal, de józanodás után még ezek a gazemberek is kaphatnak életmentő feladatokat.
Figyelmeztetés a Kegyelmesnek! A Király nem hóhér! Igazi Király kegyelmét, bíra nem bírálhatja felül, csak a Király meggyőzésével kérhet korrekciót! De azoknak a gazembereknek, akiket az akasztófáról kellett levakarni, nem lehet mást adni, csak az utolsó jogot, a törlesztés jogát! Hálát ne várj, és tartsd távol magadtól a halálból kegyelmezettet, mert rád kenheti gyalázatát. Tartsd a KÓDEXet csöndben tedd a dolgod, és menj tovább. Majd ha emésztette bűneit, és józanodik, léphet feljebb. Akik feljebb vannak, és már törlesztenek, azok közül javaslatra a Király, vagy Királynő adhat kegyelmet, és felfüggeszthet adósságokat, hogy a törlesztő rabból félkegyelmű legyen. A teljes kegyelem akkor jár, ha a kívánt törlesztés teljes, vagy a felfüggesztés is lejárt. Ne akard a holtak haragját, nem az élők vannak többen! A halálbüntetés törvénytelen! Még ha a törvénytelenek egymást ölik, mert nekik az a hősiesen szép, akkor is törvénytelen. A fekete napnak is megvan a maga szépsége, mikor a pusztulásra ítélt világokat emészti, legalább is azok számára, akik messziről nézve nem érzik a belekeveredettek fájdalmát, és sokan még imádják is, de tudd, azok a világok nem azért égtek oda, mert bűnösök, vagy ártatlanok voltak, hanem azért, mert pechük volt, és lehet, hogy valaki egyre jobban bedilizik az őt ért sérelmekből, lehet az is, hogy már hibásan született, és egész életét bűnben töltötte, úgy, hogy az szinte már bele égett, a bélyeg akkor is úgy lett rányomva a bőrére, és jelen tudásunk szerint alapjában véve rossz, vagy bűnös nincsen. De a józanodás fájdalmas, mert előbb, utóbb szembe kell nézned mindennel, amit a fájdalom csillapítók mögé rejtettek köreidben, de sosem az a cél, hogy fájdalmas legyen! Nos, azokat, akik már eleget józanodtak, megkérjük, ha lehet, tegyék magukat hasznossá! Kezdjék meg alkotó köreiket, de lehetőleg minél kevesebb hibával, és ne termeljenek szemetet, hanem csak azért dolgozzanak, amit valóban hasznosnak tartanak! Javítsuk ki a hibákat! Csak a fényes tiszta körök érnek valamit! A sötétség körei nagyon álnokok és pusztítóak lehetnek! És a verem aljára a semmi szobáiba azok a hóhérok valók, akiknek a legtöbb a hulla a köreikben. Feljebb csak az juthat, aki hajlandó törleszteni! A sors iróniája, hogy fényes napokból lesznek a sötét napok, de fénynél legalább van esélyed felkészülni a rád váró sötétségre. Látjuk-e még felkelni a napocskát?
A Királyok egyik Tanítója 2017.02.15.

Leonid Afremov 1955 Napkelte a tó fölött


Törvény (vallási): Az alaptörvény értelmében, a Király nem pusztíthat vallásokat, de arra sem kötelezhető, hogy bizonyos vallási szervezeteket mások kárára előnyben részesítsen. A vallási megnyilvánulások közül elfogadjuk, a hasznos, építő jellegű irányokat, cselekedeteket, de kizárjuk vagy bezárjuk a pusztító közveszélyeseket!
A Tanács egyik Királya

Kódex (vallási): Persze nem engedhetjük, hogy a szörnyetegek kedvükre pusztítsanak, de a legsötétebb szörnyetegnek is lehet valami értéke, amit nem vehetünk el tőle. Például a bányarémek legalább tisztességesen el tudják temetni halottaikat, és még köztük is a pusztító őrültek csak a kisebbség. Legyél nagyon körültekintő, ha azt akarod megállapítani, ki miért közveszélyes, és mért fordult ki az értékrendje. A hadseregben és katonaságban van a legtöbb a sötétségből, de még a hadseregtől sem vehetjük el valódi értéküket, a fölösleges és értelmetlen pusztításoktól való megtisztulás után valódi védőkké fejlődhetnek, vagy a halott földek veszélyeinek elhárítói, törvényes, tisztességes felderítői és meghódítói lehetnek, amiket a telepesek talán majd felélesztenek, de más élő rendszereket, élő telepeket nem pusztíthatnak.
Az egyik Királynő

A Bányarémek

Túl sokan odavesztek! Tudják, hogy sokan az úton is elvesznek! Mégis elindulnak, és mennek! Mikor a rémek menetelnek, azt jelenti, tovább ez így nem maradhat, vagy mindannyian odavesznek! A bányarémek nem a Tanács Vándorai, de van amikor a bányarémek magukkal rántják a Tanács Vándorait, és előfordulhat az is, hogy a Tanács feladatot ad a vándorló rémeknek. A bányarémek nem feltétlenül bűnözők, vagy börtönőrök. A bányarémek valamikor tisztességes alkotók voltak, és sokan közülük szépek a saját világukban, amíg valamilyen pusztítással az őrültek vagy természeti katasztrófák lehetetlenné tették, hogy tovább folytassák tevékenységeiket, és leszakadtak a vezetésről, kiszakadtak az alkotó körökből. Ők a számkivetettek. Nincs más választásuk, mint az elvándorlás, mert a pusztítások lehetetlenné tették, hogy helyben maradjanak. A hosszú út porától sokan koszosak, kimerültek, és betegek lettek, sokan odavesztek, és az új világok új értékrendje, ahová megérkeztek, csúnyának és haszontalannak bélyegezte őket. A Helyiek és helyi Királyok feladata ez-esetben, az, hogy a közveszélyesek, pusztítók kizárása vagy bezárása után, vendégül lássák az átfázott, néha szinte csontig fagyott érkezőket, még ha azoknak nincs pénzük akkor is, és forró fertőtlenítő (de nem pusztítóan forró és fertőtlenítő) fürdővel kínálják őket, hogy azok, miután lemosták az út porát, kimosták ruháikat, kipihenték magukat, újra megtalálhassák alkotó köreiket, vagy új köröket ismerjenek meg, és munkába tudjanak állni! Nyújts menedéket a vihar elől, váltsd le a pusztítókat, hóhérokat, ott, ahonnan jönnek, és vissza fordulnak a rémek!

EU csillagok

Mit választotok?

Az üres kör azt jelenti, hogy nincs vezetője, és a hulló csillag azt jelenti, a vezető nélkül maradt körökből kiszakadnak az alkotók. Választasz-e végre vezetőt köreidhez? A sötétség a körökön belül azt jelenti, már megint tudatlant választotok vezetőnek! Aki a hóhért választja királyának, sok jóra nem számíthat. A fehér csillag azt jelenti, hogy a tisztességesen választott tisztességes Királyok és Királynők elfoglalták helyüket, és vezetik népüket. Ötvözd a Köztársaság, a Demokrácia, a Királyság és más rendszerek előnyeit, tedd törvénytelenné a sötétségből rárakódott hibákat, pusztításokat és megkapod a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársaságának alapreceptjét.
Mit választasz? Káoszt pusztulással, vagy tisztességes Királyokat és Királynőket?
Tegyétek helyre a csillagokat!

... Ti következtek! ...


Tudatosan, vagy tudatlanul, minden háborúzó tábornok, őrült merénylő, pusztító, és fegyveres, őrült zombi, valójában az istenített mindenható erő előtt tiszteleg, és ez irányítja hibás elméjüket! Ez a sötét oldal: felfoghatatlan tömegű összetömörített káosz és eszetlen pusztulás. Nincs esze! Nem isten, csak istenítik! Eszük, egyre kevesebb, csak a pusztítás csapdájában vergődő őrülteknek van, majd meghalnak. Ha erős vezetőt akarsz, valójában a hóhért választod. Nem a mindenható erőre van szükségünk, hanem józanodásra és megértésre. Olyan vezető kell, aki tudja mi a dolga, és hajlandó tisztességes irányba vezetni! Persze, ember esetében, a Vezetőnek legyen annyi ereje, hogy tudjon járni, és el tudja végezni a dolgát, de ez még nem sötét erő, és az sem baj, ha tud táncolni. A törvényes-törvénytelen, illendő-illetlen határok léteznek, csak a pusztítás, az őrület és tudatlanság összekeverte azokat.

Józanodik, hogy inkább meríthessen egy cseppet saját józan eszéből, mint a mindenható erőből és erőszakból!

Törvény (rehabilitáció): A közveszélyesek kizárása vagy bezárása szükséges a többiek védelme érdekében, de a bíra legjobb esetben is csak becsülni tudja a fogva-tartást követő józanodás és rehabilitáció idejét, ezért az ítélet a kegyelmesek javaslatára hosszabbítható, vagy rövidíthető. Bármiféle rehabilitáció, józanítás, jóvátétel során: nincs szükség büntetésekre, kínzásokra, az, aki bűnösöket akar büntetni, vagy kínozni, maga is valamilyen sötét törvénytelen eljárás rabja, és a feleslegesen okozott fájdalmak a rehabilitáció sikertelenségét, és visszaesést okozhatnak. Ez nem jelenti azt, hogy dédelgetni kell a bűnözőt, sokszor szükséges a szigor, és szükség esetén ki lehet csavarni kezéből a barkácsolt fegyvert, de a rehabilitáció elsődleges célja a közveszélyes állapot megszüntetése kell, hogy legyen, miközben el kell érni azt is, hogy a bűnöző képes legyen újra hasznossá tenni magát, hogy megkezdhesse törlesztését. Miután már eleget törlesztett, további adósságai felfüggeszthetőek és félkegyelműként próbaidőre szabadon bocsájtható.
Az alaptörvény értelmében, semmilyen felesleges pusztítás nem fogadható el törvényesnek, legfeljebb hibának. Felesleges bántalmazások, felesleges kínzások, nemi és más erőszakok esetén, maga a fogva-tartó is elítélhető és bezárható, mert a bűnözők és pusztítók még kártékonyabbá tétele bántalmazásokkal és más törvénytelen eszközökkel, közveszélyes!
Az egyik Tanács jóvoltából, a Király a Kegyelmes és a Bányarém.
Átadva, kiírva a Követ által. 2017.02.17.

A Bányarémek teremtés története szerint, a fekete nap története az örökmozgó univerzum megteremtése után azzal kezdődött, mikor az egymással rivalizáló istenségek harcba szálltak egymással, és szándékosan pusztították egymás világát, majd gaztetteik nyomait úgy próbálták eltüntetni, hogy hibáikat lekicsinyítve, halálra ítélték és összetömörítették valaha tündöklő, de a harcoktól lepusztult világaikat, majd megpróbáltak új, szebb, divatosabb, használhatóbb világokat teremteni a halott helyett, de az összetömörített szemét túlpörgött, és azóta is megállíthatatlanul repül a semmiben, elpusztítva mindent, ami az útjába kerül, miközben még nagyobbra hízik, és minden új világot elpusztít. Így lett mérhetetlen hosszú idők kidobott szemetéből, aztán majdnem az egész világból egy vagy több hatalmas felrobbant fekete nap, ami további fekete napokra robban szét, mikor túl-méretesen saját magától beszakad és ezek körül csak halál, pusztulás, törmelék és mérges gáz örvénylik megállíthatatlanul, mindent felemésztve miközben a fekete cseppek újra egymást vonzva újra összeesnek, majd a méret határt elérve újra robbannak, egyre tágulva, egyre nagyobb pusztítást végezve. Nos láthatod, hogy a sátán megkövezése nem más, mint a sátán felhizlalása. A sátán megkövezőinek pusztítása a gyűlölet még további hizlalása. Az a halál diktálása! De azért még nem ítélünk el senkit, ha körbejár egy kőoszlopot, és jelképesen megdobálja azt! Amíg nem a társait dobálja pusztítja, addig az nem veszélyes. Az élet feladata, hogy feldolgozza ezt a magát gerjesztő pusztulást.
Ember esetén a kisebb helyi adósságok törlesztését a Királyok, Királynők elégedettsége, veszélyt a félelmük jelzi, de az ember feletti teljes adósság akkor lesz törlesztve, mikor az összes világból eltűnt az összes pusztító fekete nap. Másként fogalmazva, a pusztulásba keveredett világok alkotói egyenként vagy kisebb csoportokban távozva a pusztulásból, a távozó világok helyreállításával csökkentik a halál tudatlan sötétségét, és nem adunk további lehetőséget az öngerjesztő mindenre kiterjedő pusztításnak. De sajnos, ami szétrobbant, az szétrobbant, és tele van a világ haldokló őrültekkel, akik az orruknál sem látnak tovább, és fegyvert fognak, mert azt hiszik, a szomszéd csinálta, és csatlakoznak hozzájuk azok akik hatalmas sötét hitükben tudják, hogy lefelé van a felfelé. Szereld le őket a saját érdekükben! Ki kell takarítanunk magunk után, anélkül, hogy mások értékeiben kárt tennénk, és ki kell javítanunk a hibákat! Alul nincs kijárat, és a halállal nincs vége a lepusztulásnak! Pusztulást, pusztítást további pusztítással megállítani nem lehet! Tanulással és tisztességes munkával kezdjük a feljebb jutást. Nem kell, hogy hajlongj halott istenképek előtt egy halott világban, de a megismerés nélkül esélyed sincs kiszabadulni abból a csapdából, amiben vagy.

Lehet, hogy a vándorló rémek némelyike ismer részleteket a teremtés történetéből, de a teljes teremtés történet nem attól függ, mit hiszünk el a próféták süketeléseiből egy zűrzavaros világban, hanem attól, hogy mi történt valójában, hogyan, és miért! Egy olyan hihetetlen mértékű pusztítás mögött, ami hihetetlen tömegű felrobbant fekete napokat hozott létre, hihetetlenül kegyetlen cselekedetek és történetek állnak, szinte észrevehetetlenül, tovább folytatva a pusztítást, sokszor nagyon kevés fényben! Márpedig a pusztítókat ki vagy be kell zárni, amíg ki nem józanodnak, és el nem kezdenek törleszteni, vagy mindent elpusztítanak. Az emberi nyelven nagybetűkkel írt és szavakkal mondott teremtés történet csak részlet, homályos tükörkép lehet az egészről. A felöltöztetett fénykép és tükörkép sem maga az ember...

Az elektronikus csapdák és más veszélyek jóvoltából és a szükségesen zárt ajtók miatt, ennél többet a Fekete Könyvtárból csak a regisztráltak, vagy regisztráció nélkül csak a nemzetközi igazolvánnyal igazoltak olvashatnak. A regisztrációt egy felkért támogató elvégezheti azon írástudatlanok számára, akik csak a képeket nézegetik.
A Mágus a Könyvtáros és a Követ 2017.02.19.

Definíció: Az Emberi Történelem során rémuralomnak nevezzük azokat a korokat és helyeket, ahol a felgyülemlett sötétség, káosz, anarchia, és zűrzavar miatt, minden szentnek maga felé hajlik a keze, miközben a csalásokkal és hamis ígéretekkel nyert trónbitorlók, háborúznak, vagy fogságban tartják a jogokat, be vannak tiltva egyes létfeltételek, és ilyen szörnyű állapotban szinte lehetetlen tisztességes vezetőket, tisztességes hercegeket, hercegnőket, Királyokat, Királynőket választani. A tisztességes vezető nem rabszolga tartó, hanem valódi segítség a feljebb jutáshoz, de van amikor az előző korok hibái és bűnei miatt rémes a feltakarítani, feldolgozni való, és van akinek csak a piszkos munka jut babonákkal, tudatlansággal! A rémuralom az, amikor a lepusztulás után minden érték tönkrement, és csak tisztességtelen választási lehetőségek vannak. Ennek ellenére, akár a vándorló rémek közt is lehet sok tisztességes, jó-szándékú Király is, csak nem tudnak érvényesülni, mint ahogy a melós sem tud mit csinálni, ha az őrültségek tönkreteszik az összes munkaeszközét és munkahelyét, és minden csupa szemét, mert a hóhérok hangosabbak voltak a jó szándéknál.
Temetőrombolás

Így nem lehet elolvasni a Holtak Könyvét! Semmiféle rongálás, rombolás nem vezet előbbre!
Ne hibáztasd az esetleges bolondokat, sokszor maguk sem tudják, hogyan kerülhettek ilyen helyzetbe!

...Ti következtek!...

A törtek köre 5 (szeri) nagyságrend pontossággal
Látod már? Fele, duplája rovátkáknál is nagy a különbség! Jobb recepteket attól várj, aki a hatodik nagyságrendet is kiszerkeszti! De nem minden a számtan és a pontosság, és előfordul, hogy késik a váltás! A legfényesebb üres kör sem ér semmit! Aki a tisztességes körök alatt van, annak nem jár juttatás, de törleszthet, és juttatást csak akkor kaphat, ha már eleget törlesztett! Nem adod a lelked napi egy zacskós vagy kocka -zöldséglevesért? Na jó, kapsz még hozzá némi kenyeret és vizet, de tovább ne alkudj, örülj ha nem azt hallod, értéked negatív, és a csenden kívül mást nem érdemelsz, mert úgy tönkretetted útjaid, és a lehetőségeket, hogy az alján találtad a helyed! Alul a csapdából nincs kijárat! Magasról estél hanyatt és pofára? Egy segítséged van! A gödörből majdnem minden út felfelé vezet! Aztán majd tudni fogod! Nem érdemes bele esni, minél mélyebben vagy, annál nehezebb kimászni!
A Révész 2017.02.25.

Nevezhetjük így a rendszert, vagy keressünk a KisKirálynőnek fényesebb csillagot?

... Holtakon nem segít, de talán ennyi porhintést még megengedhetünk ...

A Föld Bolygó Tanács -Európai Parlamentje
Talán itt lenne a legjobb helye a A Föld Bolygó Tanács - Európai Parlamentjének. Az Osztrák, Szlovák, Magyar hármas határon. Tudod, van itt három kívánság! Három önfenntartó pici búgócsiga pitével! Egy három emelet mély, hat emelet magas 120 ember sugarú kezdetnek, egyetemi kutató központnak, akár a Fehérváros közelébe, pitéjével körbevéve. Egy kicsit nagyobb búgócsiga, vendéglátó stílusú, rendeltetik az Osztrák, Szlovák, Magyar hármas határra, parlamenttel a közepén, tanácstermekkel, lakó helységekkel. Lehet 6 emelet mély, 12 emelet magas, és nagyobb a pitéje! Kezdetnek ennyi elég! Hogy a harmadik mekkora és hol legyen, azt Ti döntitek el! Van használhatóbb terved? Tegyétek a hármas határra a Bolygó Tanács Európai részét, és Brüsszel tartsa meg az Európai sárga csillagokat. Csak civil és törvényes fogadható el Királynak, tisztességes Királynőnek, de ha ebből is fegyveres mocskot csináltok, hát megnézhetitek magatokat, hóhérokat istenítő őrültek! Takarodni fogtok, ha lesz még hová, és tó tükre mutatja majd!
Ti vagytok a rémek!
Látod már, hogy a gyűlölet öngerjesztő folyamat, mert a karóba húzottak, megkínzottak, harcmezőn égetettek nem tűrik a békét, csak ordítanak a fájdalomtól, amíg meg nem halnak, vagy a sebeik be nem gyógyulnak, de addig is annyi konfliktust keltenek, hogy mások is elkezdenek pusztítani, és még tovább nő a fájdalom, amiből a háborúzó őrültek élnek, hogy még több fájdalmat okozzanak, de még ők sem alapjában véve bűnösök, hanem előbb őket is csak karóba húzták, megkínozták, megégették, pusztították, miközben lelőtték társaikat, és annyi félreértett fájdalmuk van, hogy csak sötét törvénytelen utakon járhatnak. És az első, aki mindezt elkezdte, lehet, hogy utoljára lesz felmentve, ha valaha is eljut valaki odáig, de még az sem alapjában véve bűnös, csupán minden tudásában nem tudta mi az a nem tudás, teljes felelősségében nem tudta, mi az a felelőtlenség, és halhatatlanságában nem tudta mi az a halál. A biztonságos üres börtöncella a törvény alattiaknak való hely, lehetőleg orvosi ellátással ha kell, ahol józanodhatnak, és kigyógyulhatnak hóhér életmódjukból, majd nekiállhatnak törleszteni. Látod már, hogy valódi Király ilyen mélyre szinte sosem megy, csak a gyógyítót küldi, mert annyi fájdalmas őrület van bennetek, hogy minden szavatok, eskütök bűzlik a a haláltól és a sötétségtől, és ezen a szinten nincs egyetlen tiszta használható gondolatotok sem.
A vallások és gyógyítók képviselői ezennel befejezhetik vallásháborúikat! Van elég szemét a szeméttelepen, és nem kell összeveszni azon, hogy kinek a kizárólagos joga a takarítás! Jut bőven szemét és feltakarítani való mindenkinek!

Törvény
(választási) Ugyan hogy lenne már törvénytelen pusztítónak, hóhéroknak törvényes szavazati joga! A szavazati jog ott kezdődik a félkegyelmű szint alatt, amikor az elítélt vállalta, hogy törleszt, legalább egyszer sikeresen törlesztett adósságából, azóta nem esett vissza, és folytatja a törlesztést. Tehát olyan elítélteknek, akik valóban törlesztenek, és állapotuk javul, lehet szavazati joguk. A kegyelmes véleménye és jóváhagyása szükséges ahhoz, hogy az elítélt a törlesztő kategóriába lépett, és csak amikor már eleget törlesztett, akkor lehet félkegyelmű, majd szabad. Törlesztőknek, félkegyelműeknek és szabadoknak jár a szavazati jog!

...és azért még nem rakunk javítóintézet ketrecébe egy gyereket, mert megrágott egy telexet, de a hóhér óvodás azonnal elzárandó és még inkább a tanítója egy másik ketrecbe, amelyik fegyvert ad a gyerek kezébe! A hóhér óvodásból soha nem lehet törvényes király! Az, amit tett, maradandó károsodás. Annak a hatalomnak mindig van valami kehéje, ahol megengedik a hóhérnak is, hogy élőknek diktáljon...

Meg van írva a Királyi Rendeletben:
Ha csak káromkodni tudtok, jobb ha nincs emlegetve Isten, Jehova, Allah és a többi megnevezés.
Tanulj meg olvasni, talán viszed valamire!..

*** Asztropitekusz írott rádió: Ha a zenét kikeresi, akkor hallgathatja is! ***
*** Rony - Még sohasem ***
*** Tudnak hölgyek szépen énekelni, de nem szabad mindent elhinni nekik! ***
!!! Jobb, ha nem akarsz túl sokat !!!!
A mindenáron és bármi-áron a törvénytelen pusztítást is magába foglalja, és pusztulásba vezet!

Mit kívánsz hát megtisztított bármi áron?

Ha még most sem tudod, hogy kell kívánni, olvasd el még egyszer azt, amit nem értesz, és végezd el azokat a 7T7 feladatokat, ami szükséges a megvalósításhoz!
Egyszerre csak egyet kívánj, és amíg az meg nem valósul, ne kívánj másikat, vagy a félbehagyott álmok mezején kötsz ki!

Hogy mit jelent a megtisztított bármi áron?

Azt, hogy a tisztességes keretek közt bármit, de törvénytelen pusztításból semmit...
Persze, senki sem tökéletes, és Királynőtől függően, kisebb, nagyobb illetlenségek még beleférnek, de minél több és nagyobb illetlenség kerül egy körbe, annál nehezebb lesz végigvinni!

A recept megértése nélkül esélyed sincs, és a megértés után is csak kevés, mert ez a tudatlan erő világa, aminek élhetővé tételével még nagyon sokan fognak vért izzadni, és nem azért, mert mi így akarjuk, hanem mert a mérési eredmények ezt mutatják, és tele van a világ ostoba és mindentudó bűnbandákkal, akik mindent lerabolnak, és hiába írja le nekik az ember, hogy a natúr palacsintában nincsen tojás, hogy azok is meg tudják sütni, akiknek nincs tojásuk, nem, még véletlenül sem azt csinálják, ami a receptben van, hanem még a veszett rókát is belesütik, aztán csodálkoznak, hogy mind odavesznek! De ők nem csak nagyon, hanem mindenhatóan okosak! És náluk csak a minden szabadságot megállító rendőrállam eszetlen robotjai és parancsra elsülő fegyveres gépemberei okosabbak, mert ők tudják, hogy teljes eszetlenségükben nekik kell lenni a leg-mindenhatóbbaknak!

A 9T9 Cégek

És ott, ahol a 7T7 cégek dolgoztak, már néhány kör után probléma adódott, és ahogy nőttek a cégek, még több, mert az újoncoknak néha nagyon nehezen ment a tanulás, és állandóan hibáztak, néhányan még le is sérültek és panaszkodtak, néha pedig annyira zajosak voltak, hogy összecsődült a környék apraja, nagyja, de még a gonoszok is, hogy megnézzék mi történt?! És csak gyűlt és gyűlt a selejt és a szemét. Kínjában a vezető már nem tudott mást tenni, mint kérdezgetni, most, mit tegyek, most mit tegyek, most mit tegyek??? A sok sületlen válasz után végre egy Vándor adta meg a helyes választ: Nos, vegyél föl egy takarítót, aki minden kör után kitakarít, és vegyél föl engem is, előbb csak külső segítőnek, hogy ami hírt, csomagot, kapcsolatot messze kell vinni, messziről kell hozni, annak én legyek a szállítója, aztán, ahogy nő a cég, a cégeden belüli kapcsolatok építője, fenntartója is lehetek. Így lett a nyolcadik a Takarító, és a kilencedik a Vándor, aki valójában az első, mert ahol a Vándor elmesélte a helybelieknek, hogy kell 7T7 vagy 9T9 módon dolgozni, és vezetőként megszervezte azt, ott akinek volt esze, mindjárt nekiállt maga is kipróbálni, és a Vándor már tudta, mit hogy kell csinálni. Később, ahogy nőttek a cégek, a második lépcsős szakosodás vagy specializálódás során a Takarítók tisztító, takarító cégeket alapítottak, a Vándorok pedig csomag küldő, szállító, vagy utazási, turisztikai vállalkozásokat indítottak és tartottak fent. De a 9T9 már egy másik történet, és ennél bonyolultabbat emberként már nem nagyon akarunk, mert a túlságosan összetett rendszerek kitanulásához egy emberöltő is kevés lenne, no és akkor mikor jutnánk el odáig, hogy teszünk is valamit? Már a 7T7 is elég ahhoz, hogy megtisztított bármi áron, bármi megvalósítható legyen...

Persze, egy Zsimm ahogy megismeri a rendszert, egyszerre több kívánság teljesítésére is képes lehet, de inkább titokban jár, és sosem dicsekszik, nehogy az erőszakkal követelőzők megtalálják, és rosszra kényszerítsék.
Receipted by xi-0-ix and 1 Zsimm
A Követ 2017.03.09.
*** Asztropitekusz illusztrált írott rádió: Ha a zenét kikeresi, akkor hallgathatja is! ***
*** Groovehouse - Ébredj mellettem ***

Szőlőszörp

Te mit vinnél egy KisKirálynő vásárába?
Szeretnél gyártani házilag szörpöt, lekvárt, esetleg lámpásokat, ékszereket, vagy bármit, amit kéziszerszámokkal otthon el tudsz készíteni 7T7 módra? Esetleg szakosodsz valamire, hogy megsokszorozd azt, amit csinálsz? Használhatod a matricát, amit a szőlőszörpös üvegen is láthatsz.
Letölthető matrica


*** Asztropitekusz illusztrált írott rádió: Ha a zenét kikeresi, akkor hallgathatja is! ***
***K.B. Caps - Do You really need me***

Tud fájni az igazság! Akárhogy is leplezik, akárhogy is temetik, akár hogy is harcolnak ellene, rohadtul tud fájni! Leginkább a pusztítók sötét köreiben. Újrahasznosítást megkezdeni! A szemét az, amiért fizetnek, hogy elvigyék! Tisztítsd meg a köröket! A kívánságok csak a legalább viszonylag tiszta, civilizált körökben teljesülhetnek.

Tudod, sokan csúfolják együgyűnek azokat, akik 7T7 vagy 9T9 módra dolgoznak, mert egy cég ugyanazért a közös célért dolgozik, de ember esetén először egyszerre egy célt valósítunk meg, aztán a cég szélesítheti termék listáját és bevállalhat más célokat is, de ne akarj túl sokat, mert összezavarodhatsz, és nem éred el a kitűzött célokat, márpedig a kevesebb cél elérése nagyobb siker, mint a több cél meg nem valósítása! Mérd fel, mit és mennyit tudtok megvalósítani reálisan!
A Követ és 1 Zsimm

  Ugrás a lap tetejére