|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
  
 
  

Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága
Egy köztársaság felépítésének alapeljárásai, és legfontosabb módszerei, receptjei
A Nagy Könyv - Írjad Te is!

Ha megnézed az Asztropitekusz -rendszert, az egy alaptörvényen alapszik, és csupán a kezdeményét említi egy Kódex-Törvényrendszer működésének. Tehát az Asztropitekusz rendszere sajnos így nem több, mint egy egyvezéres Noe - rendszer, de ennyi legfeljebb arra elég, hogy félholtan, vagy holtan, részei legyünk, egy eszement, felrobbant, halott világnak. Ahhoz, hogy elérjük az ébredés és eszmélés szintjét, szükséges a több vezér, több király alapú demokratikus-liberális rendszer, miközben törleszteni küldjük, ha máshogy nem megy, akár a rács mögé is azokat a bűnözőket, papokat, akik például arra tanítanak gyerekeket, hogy az egyetlen és isten nevében pusztítani kell azokat az eretnekeket, akik kettőnél tovább is mernek számolni, békében szeretnének élni, és nem ostoba vallásháborúkban. Mi nem hiszünk a bűnöző papok ostoba félreértett receptjeiben, és tudjuk, hogy az őrültekkel nem keményen kell bánni! Nekik, a puha gumiszoba való, éles szerszámok nélkül, hogy ne tudjanak még több kárt okozni! A versenykiírásban az szerepelt, hogy minden Egyetem építsen pitét búgócsigával, de úgy látszik ez túl nagy feladat, pláne egy szögesdrótos Noe hívő kormány nyomása alatt, ami minden pénzt kilop a rendőrök és fegyveresek hizlalásra. Persze, nem azzal kell kezdeni az alaptörvényt, hogy tisztességes közmunkás legalább annyit érdemel, mint egy közrendőr, de valahol ez is egy lényeges pont! Nos, ahhoz, hogy elérjük az észhez térés alapszintjét, lehet, hogy elég néhány pite búgócsigával. Elsőként egy tanulási, tanítási célokra szánt önfenntartó pite búgócsigával, amiben bármelyik Egyetem részt vehet, hogy kidolgozza az általuk tanulmányozott részleteket. Az

Atlantisz Szabadegyetem
és a
Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága

lehet valóság, de csak akkor, ha valakik, annak részletes terveit kidolgozzák, és megvalósítják! Persze, lehet azt is választani, hogy egy vadkeresztény rendőrdiktatúra odáig juttassa az egészségügyet, míg kétezer évet kell majd várni egyetlen felszögelt gyógyítóra, és reménykedhetsz, hogy valamikor majd sorra kerülsz, persze, ez még mindig több remény, mint amit az iszlám szoborpusztító fanatikusok engednek, de mi reméljük, hogy vannak más lehetőségek is! Nem akarjuk kizárni a vallásokat, de ha beengedjük a fanatikusokat, és nem tesszük rács mögé a mások kárából élő bűnözőket, abból csak káosz lesz! Mit tegyünk? Válassz!
Tietek a pálya! Ti következtek!
A Követ 2017.05.08.

Főszerkesztők és írók kerestetnek.

Nem, nem! Nekünk nem egy olyan könyv kell, aminek mind a 10-100.000 oldalát egy ember írta, vagy diktálta. Nekünk egy olyan könyv kell, amiben illusztráló képek is vannak, és amit civilek, vezetők, királyok és királynők írtak, és nem feltétlen azt kell leírniuk, hogyan csinálták, hanem inkább azt, hogy hogyan is kéne csinálni. Mert van úgy, hogy az ember évekig rosszul csinálja, aztán rájön, hogyan is kéne csinálni, és utána már jól csinálja. Persze a legjobb az, ha a hogyan kéne, egyezik a hogyan csináltammal. Lehet, hogy a Nagy Könyv csak évtizedek alatt készül el, nos, ez nem öt perces munka...
Az Asztropitekusz könyv nem elég részletes. Az Asztropitekusz könyvet egyedül írtam, olyanok segítségével, akiknek nincs nevük a jelen korszakban. És most nem akarok állást foglalni azon kérdésekben, hogy milyen szellemi vezetők hogyan irányítanak emberi gondolatokat. Ami hozzám eljutott igyekeztem leellenőrizni, és kiválogatni azokat a recepteket, amik a jelen korban megvalósíthatóak, és elvezetnek egy jobb irányba.

Nos, alakíts egy szerkesztőséget, és keresd meg azt az embert, aki azt mondja:

A Nagy Könyvben, a cég felépítésében nincs részletesen kidolgozva, mit kell csinálnia egy kereskedőnek. Én a szerszámgépgyár kereskedőjeként dolgozom már több éve és az alábbiakban összefoglalom ezt a feladatkört, úgy, hogy abból akár más cégek kereskedői, más termékek eladói is tanulhassanak. Kollégám tervező a gyárban, és a géptervezés mellett ő tanítja a beosztottakat az új gépsorok használatára. Kollégám vállalja a tanító feladatköreinek egyszerű összefoglalását úgy, hogy azt még olyan ember is megértse, aki sosem dolgozott a gyárban.
A Nagy Könyvben nyissunk, egy alfejezetet, aminek címe a cég működése, és ezen belül a kereskedő feladatköre, valamint a tanító feladatköre.

A Te leírásod
dátum aláírás,
fénykép

Kolléga írása
dátum aláírás,
fénykép

Szeretnél főszerkesztő lenni, és átvenni a nagy könyv írásának vezetését?
Nem feltétlen szükséges, hogy velem együttműködjél, vidd tovább amit itt hasznosnak találsz! Lehet, hogy egy távoli országban vagy, és jobb, ha csinálsz egy saját hirdető táblát és szerkesztőséget, és lehet, hogy a Ti könyvetek jobb, vagy használhatóbb lesz, mint a miénk. Ki tudja?

fontos tudnivaló a vándornak:

Törvény: Ha egy csoportban, közösségben, társadalomban, a technikai fejlődés megelőzi a morális fejlődést, és a törvényesség megtartásának képességét az mindig katasztrófahelyzetet jelent. Ha egy egyén vagy csoport nem képes megtartani alapvető normákat, nem csupán értelmetlen, hanem káros is lehet technikai továbbképzése. A vándor, vagy tanító eldöntheti, kiket mire tanít, és melyik az a hely, ahonnan inkább továbbáll, mert túl sok a sötét alak, akik tudásukat mások kárára, és pusztításra használnák.


A recept ingyen van!

Példa: A palacsinta, vagy a kenyér receptje ingyen van, de ha valaki kenyeret süt társainak, azért már várhat némi hálát azoktól, akik azt megeszik. Hogy ezt a hálát pénzben, vagy pusziban várja a szakács, az már az Ő dolga. Ha a szakács tovább fejleszti a receptet, és ír egy receptes könyvet, kérhet pénzt azoktól, akiknek eladja könyvét, de nálunk csak akkor szerepelhet, ha azt mondja, nekünk és a jövő generációinak ingyen adom. Azok, akik feltétlen ragaszkodnak honoráriumukhoz, vagy azt állítják mindez csakis az övék és senki másé, kimaradnak az efféle tanokból.


Fontos figyelmeztetés a vándornak: A recepteket jelen esetben emberek készítik, és azok némelyike tele lehet hibával. Nem kell szó szerint követni! A vándornak tudni kell válogatni, és félrehajítani a mérgező recepteket, hogy ne legyen belőle sarlatán! A mérgező recept sokszor nagyon hasonlatos az életet adó recepthez, és néha nagyon nehéz a válogatás!

Alapítóknak: Ha Te vagy az alapítója valamelyik szervezetnek, például az Adomány a Királynőnek Alapítványnak, használhatod az Asztropitekusz nevet és az Asztropitekusz könyvet, de ügyelj arra, nem minden recept hibátlan! a Receptes könyv nem csak Asztropitekuszoknak szól. Válogathatsz Te is a receptek közül, és reméljük, a hibák ellenére sikerül megtalálnod magadnak azt, ami neked kell, és nem leszel sarlatán.


Én Asztropitekusz esküszöm, ha mást nem kapok, száraz pogácsán, vízen, gyümölcsön, fagylalton, tortán és turmixon, szörpön vagy teán is megélek.

A hársfa teához a hársfa virágját, a virághoz tartozó levéllel együtt szedjük, (néhány virág, és a hozzá tartozó halványzöld levél) késő tavasszal, vagy nyár elején. Szárítás után eltesszük télire. A csipkebogyót viszont késő ősszel érdemes gyűjteni...

2014 július 8.
  Ugrás a lap tetejére