|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  

ASZTROPITEKUSZ

Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága

Asztropitekusz képekkel illusztrált, írott rádió
…Egy nem is olyan messzi-messzi galaxisban…

Mi lehet a lepel alatt?Olvassa el, a képeket nézze meg, a zenét keresse ki, játssza le magának és küldje el ezt a  rádiót ismerőseinek is! Ha nincs az ön közelében zenegép, amin megkeresheti és játszhatja a zenéket, akkor önnek csak a képek nézegetésére, és a szöveg olvasására lesz lehetősége. Ha nem igazán érti ezt a nyelvet, akkor inkább csak a képeket nézegesse.

Hi, Alo, bună ziua, Хи, Добар дан, dobar dan, dobré odpoledne, Hallo Guten Tag, Ahoj, prosím preloľi» tento list
Sorry, but now I havent a translator, you need to find, if you want to understand...

Zene, (Video):* Napóleon Boulevard Pontosan, terv szerint SYMA Csarnok 2010 * Arabic Beginner Lesson 1- My name is, * Alterego Vektor * Zene: Rudy and Co - Mama Radio * Patrick Cowley * Best of comunism * Adriano Celentano Azzurro * Dieter Bohlen * Caroline Catharina * Silent Circle * Falco * Zanzibár * Groove House * Soho party * Kozsó és a többiek és a többiek és a többieket majd Te felsorolod…

Ön most az Asztropitekusz képekkel illusztrált, írott rádió kísérleti adását olvassa, ha hangosan olvassa, akkor hallgatja is
Az adás a szeri rendszer üzenetét tartalmazza, amit eljuttatott hozzánk a nagyon-nagyon titkos ügynök, kinek fedőnevének fedőneve Zsibizsibi és a vele volt a Big Námber. Eredeti forrás: Az öreg Ben madara? …talán…nem ez még azelőtti lehet…Köztársasági…Egy köztársaság, a Csillagok háborúja előtti időkből, ami azóta is létezik… Adásunkban bepillantást nyerhet Asztropitekusz Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársaságába, megismerhet egy életformát, amit magáévá tehet, és megvalósíthatja azt a saját területén.
Zsibizsibi tudja, hogy a nagyon titkos ügynökök előtt nincs akadály, mert a nagyon-nagyon titkos ügynökök kapcsolatban állnak a 4Dimenziós anyóssal, aki a 4D olvasószemüvegével még a lezárt borítékban lévő levelet is el tudja olvasni, anélkül hogy azt felnyitná, és a 4D írógépével a lezárt borítékokban lévő titkos iratokhoz is hozzá tud gépelni bármilyen dalszöveget, és a boríték sértetlen marad. (Bár igaz, olvasásnál néha összekeveri a lapokat, és elég nehéz utána sorba rakni azokat.).
És kérettetik az összes táncos és énekes, mert lesz még főműsoridő…

Asztropitekusz, Asztropitekusz jelentkezz!

  Ugrás a lap tetejére