|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
***  Astrophitecus illustrated text radio 2014 september 10 -  the begining - the first english radio broadcast on this radio - test run ***

...So, more than 10 years ago, I sent many many message like that, but this is not enough! You need to help also!

                         *** Diplomatic Area ***                        
open message – nyílt levél

Dear European Parliament!
Don t sponsor barbaric military dictators!
Never sponsor barbaric military dictators!
Use the money of the peace fund to set up an international justice system and convene peace talks!
Don t sponsor the war!
Never sponsor the war!


A Három Kívánság
Az Aranyhal azt kívánja, soha többet Ember ne robbantson a vizekben, a Tengereken és Óceánokon! Az Aranyszarvas ugyanezt kívánja erdőkön, mezőkön, Szárazföldeken! A Turulmadár Ugyanezt kívánja a levegőben! Teljesítsd ezt a három kívánságot Ember, és lesz esély, hogy a Te kívánságaid is teljesüljenek! Szereld le fegyvereid, fegyvereseid, és Civilizálódj!
Most és mindörökké
A Követ

Kedves Európa Parlament!
Béke alap mi? Egy rakás gyilkológép, lőszer, fegyver finanszírozása?  Ezt nevezitek Ti békealapnak? Maradt köztetek még normális Ember? Nálatok ez a normális? Na akkor tessék befejezni a háború szponzorálását, de azonnal!!! Na akkor tessék az egész békealapot a nemzetközi igazságszolgáltatás felállítására fordítani és lecsukni a népirtókat, tömeggyilkosokat!!! -Azonnal!!! Aztán mikor az amerikai szponzorokkal az élen, népirtó putyin orosz elnök, valamint, tömeggyilkoltató zelenszkij ukrán elnök is, hóhéraikkal együtt, a rács mögé kerülnek, vége lesz az általuk uszított háborúnak!
-Most és mindörökké - A Követ

...(ub. 2023.06.27. A Követ) Valójában egy förtelem, hogy végtelen bíróságokra kell költeni a pénzt, mert a népirtó putyin féléknek és bűnpártoló kis-diktátoraiknak, akkora hatalmas bűneik vannak, hogy több stadionnyi bíra szükséges az elítélésükhöz, de sajnos, AZ az egyetlen járható út, ha ezeket a förtelmes hóhérokat és népirtókat végre berakjuk a börtön aljára józanodni és Civilizált Vezetőket választunk helyettük! Ideje a valódi törvény kontrollja alá helyezni az összes hadsereget, még az amerikait és a kínait is, mert nagyon elkanászodtak ezek az aljas, halálvágyó, törvény kiforgató, barbár diktátori bűnbandák! Az emberiség utolsó reménye, hogy végre, lehetőleg erőszak nélkül, valódi törvények alapján, a börtön aljára küldi hóhérait, mert a hóhérok a börtön aljára valók. De hogyan különböztetjük meg a valódi törvényt a kiforgatottól? Részletek a dokumentumokban, de akinek még maradt némi józan esze, az meg tudja különböztetni a józan ész által diktált, konstruktív, az életet támogató törvényeket; a halálvágyból szült, destruktív törvényektől, amik a bűnözőket ruházzák fel hatalommal és jogokkal a civilizáltak kárára... Valójában egy teljesen értelmetlen vérfürdő a jelenlegi (2023július) ukrán ellentámadás, csupán azt szolgálja, hogy a világ katonai rablóbandái, beleértve az ukrán vezérkart is, tovább rabolhassák az országok pénzét és kifoszthassák nem csak Európát! Ukrajna legaljasabb felszentelt hóhérai nem népirtó putyin és az orosz haderő, hanem a saját elnökük: a tömeggyilkos volodimir zelenszkij és vezérkara, akinek az ellenségeskedésből uszított hatalmuk veszne oda, ha megszűnne a háború! Ezek inkább az általuk dicsőített halálba küldenék nem csak a saját népüket, minthogy azt mondanák, csúnya dolog mások kirablásából és lemészároltatásából gazdagodni! Többet ilyet nem csinálok!
Ukrajna számára a valódi békére egyetlen garancia van: ha Ukrajna is megtanulja emberszámba venni szomszédait, és nem akarja kinyírni őket! És ezt a garanciát semmilyen hadsereg nem adhatja meg, csak egy normális, Civilizált Egyénekből álló Ország Vezetés!...
Dear European Parliament!
(mechanical translation width e-mechanical translator machine)
Stop sponsoring the war now and immediately!
Do not support the Ukrainian terrorist mass murderer volodymyr zelensky, the Ukrainian executioner president!
Not only genocidal putin and his gang of mass murderers must be condemned, but also the Ukrainian mass murderers!
Anyone who votes to continue the war in any parliament, votes to sponsor the war in the European Parliament, has a place in the dock of defendants, of a war criminal!
We will not give more money to nationalist patriotic mass murdering terrorists!
Ukraine will learn that it is not the only nation on Earth and the nations of Earth do not live to serve the genocidal war goals of the Ukrainian nationalist dictator!
The Ukrainian actor mass murderer does not need to negotiate! You can replace this garbage monkey and choose a normal one who is willing to negotiate and come to an agreement, while Ukraine learns to live in peace with its neighbor!
Use the money to set up the international court!
Their crimes are so great that it will take several stadiums of judges to condemn them!
Legal settlement is the last chance for peace!
Don t sponsor the war with a single cent!
Use the money to build the international democratic justice system!
Condemn the genocidals and mass murderers of all parties involved!
This is your last chance!
Translate and read the documents below!
Don t take years to translate and understand three short documents! It is cheaper to understand this than to go to war!

Basic conditions of civilization
The White Flag Country
Golden Bull 2022 Reform Plan

Follow the recipes! Do you have a better recipe?

magyarul:
Fejezd be a háború szponzorálását most és azonnal!
Ne támogasd az ukrán terrorista tömeggyilkos volodimir zelenszkij ukrán hóhér elnököt!
Nem csak népirtó putyint és tömeggyilkos bűnbandáját kell elítélni, hanem az ukrán tömeggyilkosokat is!
Aki bármilyen parlamentben a háború folytatására szavaz, az Európa Parlamentben a háború szponzorálására szavaz, annak a háborús bűnös - vádlottak padján a helye!
Nem adunk több pénzt nacionalista hazafi tömeggyilkos terroristáknak!
Ukrajna tanulja meg, hogy nem ő az egyetlen Nemzet a Földön és a Föld Nemzetei nem azért élnek, hogy az ukrán nacionalista diktátor népirtó háborús céljait szolgálják!
Nem kell, hogy az ukrán színész tömeggyilkos tárgyaljon! Le lehet váltani ezt a szemétre való majmot és lehet választani helyette egy normálisat, aki hajlandó tárgyalni és megegyezni, miközben Ukrajna megtanul békében élni szomszédjával!
A pénzt fordítsd a nemzetközi bíróság felállítására!
Ezeknek akkorák a bűneik, hogy több stadionnyi bíró kell majd az elítélésükhöz!
Utolsó esélye a békének a törvényes rendezés!
Ne szponzoráld a háborút egyetlen centtel sem!
Fordítsd a pénzt a nemzetközi demokratikus igazságszolgáltatási rendszer felépítésére!
Ítéld el minden érintett fél népirtóit és tömeggyilkosait!
Ez az utolsó esélyed!
Fordítsd le és olvasd el az alábbi dokumentumokat!
Ne tartson évekig, lefordítani és megérteni három rövid dokumentumot! Ezt megérteni olcsóbb mint háborúzni!

Civilizációs alapfeltételek
A Fehér Zászlós Ország
Aranybulla 2022 Reformterv

Kövesd a recepteket! Van jobb recepted?
A Követ 2023.06.24.


...Now let s notice: ukrainian president führer zelenskiy, an even bigger terrorist than the genocidal putin, who openly admits that he wants to mobilize the entire civilized world and does not ask for it, but demands it, while he does not even realize that his aggressive attitude threatens the peace of the world. but the civilized world does not need to degrade to the level of terror itself by bowing down to an armed terrorist. He may have been a good man at one time, but anyone who degraded to the point of publicly bragging about how many soldiers he had killed, instead of negotiating peace, should be treated the same as other mass murdering terrorist executioners! Such people need a prison cell for a very long time to calm down and sober up! Once and for all, not only genocidal putin, but also president führer zelenskiy, must be replaced as soon as possible and put in a cell to sober up!
The names of the executioners are not capitalized...

Dear European Parliament!
Please don t sponsor the hungarian dictator! Never sponsor the guilty dictators!
If you don t kick out dictator orbán and his band of robbers, they will destroy the European Council and the European Union! For more than 12 years, dictator Orbán has been learning from China and Russia how to build a powerful, violence-based, centralized dictatorship by cheating democracy, where a Putin-type genocidal dictator can wage war at will. Today, Hungary is nothing more than a young, arbitrary, military police dictatorship. Kick out the dictator and his thugs, or they ll destroy the European Council. This is a band of fanatic armed robbers, nothing else!
The Envoy 2022.12.16.

Let s issue the international arrest warrants for the mass murderers and genocidaires!
The executioners are in great need of their isolated cages, where they can calm down and sober up, even for lifetime. Abusing the genocidal savage animal executioners is at least as forbidden and fuel to the fire as tolerating such lunatics being executioners from presidential positions and organizing and commanding wars, and this also applies to the executioner donald trump - arming dictator, and the local arming small dictators. Enough of these lunatics keeping the whole world in constant terror. We are not asking America to become great again by plundering Europe or others and bringing them into a state of war! We do not ask from the armed garbage of America or any other country and the expansion of its war crimes...
Let s issue the international arrest warrants for the mass murderers and genocidaires!

Russia - Ukraine
The basic condition of any subsidy: Ukraine must set up a leadership that is willing to negotiate and come to an agreement! Both sides: are considered aggressors, to be not supported until they stop waging war!...

... So I have no translator. I used only a translator machine for this message, but the translator macine sometimes very mindless. You can find the original text on the Hungarian pages...

Dear European Parliament!
You will became the sponsor of state terrorism!
If You give any money to the dictator and who s are vetoed the rule of law, they will spend the money for guns, rockets and barbed wire, because they wants to make a military prison out of the whole countries. If You give a many for solidarity and help, the dictator will spend it for guns, rockets and barbed wire!!!
If You give any money to the dictator -that is a bigger mistake, if You spend all your good mans money for bank robberies, punchers, gunmen s and other delinquent. Now Hungary is a very dirty christian military police state, nothing else, -made by the dictators and his stupid gunman believers! They are not a government, they are only a simple sophisticated terrorist conspiring, behind they lies! They are the killers of the rule of law! If You give any money for the dictator, You will became the sponsor of state terrorism!

...Now yet, You can change your decision-making!...
The Envoy 2020.07.22.-12.10.
...
Is V4 a robber of taxpayers?
...The Hungarian and Polish governments bought a very expensive rocket system from American arm dealers. The Hungarian and Polish governments need all the taxpayers money to pay the army and the arm dealers. They are making closed military prisons out of their indebted countries. If an atomic bomb flies through their airspace, the Hungarian and Polish governments are, now already, able to detonate that, and roast their own people. That is why the Hungarian and Polish governments have a problem with the rule of law...                        *** Diplomáciai Terület ***                     


The Envoy

Anybody can be an Envoy. Either man or woman can be an Envoy So, I m a Hungarian. I m speak in my mother-in-law s language. In english Im not perfect, and I can translate only some row. Please, translate this site, and Astrophitechus book into your language, and change the king s order so that the most important things will be in it, relate to your country. And the invisible Zsimm will help you, and try for make that. But, you need to understand the tactics, proceedings recipes and formulas. Important: First you need to understand, whole book and site, and after you can write the order. You need to work preciseli, and busy, and then may be, the Zsimm, will help you. If you understand, and translate all into your language, you will the Envoy, the Farmer and the King, or Queen. But keep in secret your intent, and give a time for that, because to make big thigs need a long time.
First, You will the Envoy, after you can try, what you want. You will the Envoy of kings and queen, the Envoy of The

Republic of Little and Big Kings and Queens.

szabály: Az az egyén, vagy csoport, akik új nyelvterületre, új országba viszik a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársaságát, miután a könyv elkészült, évente egy Királyi és egy Királynői rendelet erejéig fel vannak ruházva Királyi és Királynői jogokkal, és megírhatják, és elvárhatják a területen lakóktól azokat a tennivalókat, amikkel elérhető a felzárkózás addig a szintig, hogy megjelenjenek a terület első Királyai és Királynői. Ezután a rendeletekkel történő irányítás a Királyok és Királynők Tanácsainak feladata.

szabály: ha két egymásról nem tudó csoport vagy egyén ugyanazon országban fordítják, vagy terjesztik a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársaságának receptjeit, amint a kapcsolattartón, vagy a vándorokon keresztül tudomást szereznek egymásról, meg kell osztaniuk egymással a Királyi Rendeletek és Királynői Kódexek írásának jogát, mert egy országban egy nyelven egyszerre csak egy Királyi Rendelet és egy Királynői Kódex (Útmutatás) jelenhet meg, mindaddig, amíg meg nem jelennek a terület első Nagy Királyai és Királynői. És minden egyes rendeletet egy láthatatlan Zsimm segít. A Zsimmnek legyen legalább két váltótársa.


Háttértörténet:
A Dzsinn kérdi, a Királyok Tanácsán:
Melyik marha kívánta azt, hogy nagy szeretetünkben, együtt robbanjunk fel a világgal, hogy aztán mindannyian együtt maradjunk?
Ezt Te kérdezed? Neked kéne tudni! Te vagy a Dzsinn!
Sajnos az asszonyok be nem vallott hálója olyan sűrű, hogy azon lassan már egy Dzsinn sem lát át.
Nos mit tehetünk? Mit tehetek azért, hogy újra láss?
Oldozz el, és engedd meg, hogy magam döntsek, teljesítem-e valakinek a kívánságát, vagy sem. Kérte a Dzsinn.
Nos, mielőtt feloldoználak, lenne nekem is kívánságom.
Mi lenne az Királyom?
Mikor valakinek a kívánságát teljesíted, legyen annak határa, kerete. Kis kívánság, kis keret, nagy kívánság, nagy keret. Tudd, mennyi a tehetséged, és mennyi a kereted! A hét T hét törpe segítsen neked, de mind a hétféle rá kell, hogy bólintson a keret nagyságára és megvalósíthatóságára. Igyekezz megtartani Asztropitekusz Alaptörvényét és törvényeit mindaddig, amíg annál használhatóbbat nem találsz, és ha neked már túl sok, a legjobb törpék, és védők közül legyen a te váltótársad és utódod, aki, és láthatatlan égi mása segít majd teljesíteni a kívánságokat. Tartsd meg a titkokat, de tudd, merre van az elrejtett szennyes! Ha sok a kivánság tegyél fontossági sorrendet!
Ezennel feloldozlak. Neved ezentúl legyen Zsimm. Légy aZsimmek Zsimmje, és oldozd fel a többieket is. Ha valakinek kívánságát nem tudod teljesíteni, ne válaszolj semmit, halványulj el, és távozz, a káros kívánságokat pedig igyekezz eloszlatni.
Legyetek ketten-hárman-öten-heten egy lámpában. Ha esetleg valaki túllépné a keretet, ha csak egy kicsit lépi túl, még kibírjuk, de ha nagyon, annak a kívánságát hátrébb hagyjuk.
És csak óvatosan, mert ha a Király a Mágus a Próféta, vagy az Ő szeretteik ellen vétenél, ott hatalmas a keret, ami szükséges lehet a helyrehozáshoz.
Mostantól kezdve szabadon dönthetsz, melyik az a kívánság, amit teljesítesz, és melyik az, amit szétoszlatsz.
És mi lessz a végtelen, és határtalan kívánságokkal?
Csak az arra méltóaknak! A Te és a kíméletesség döntése szerint.
Mi lesz az átokkal, a sötétséggel és a gonoszokkal?
Az idő veled legyen, hogy meg tudd zabolázni azokat! -És most távozhatsz!
Úgy legyen Királyom! Köszönöm. Mondta a Zsimm, és láthatatlanná vált.


A Tervező Kívánsága a Zsimmek Zsimmjéhez.
Legyen meg a Te szabadságod döntésben akaratban. Legyen neked másolatod az összes földi és égi kulcsról, hogy a mocskok mocskán is átlássál, még a legrejtettebb zugokba is bejussál, és a titkok titkáról is tudjál, hogy meg tudd tartani ezt a civilizációt, a Kis és Nagy Királynők Köztársaságát akár 720-5040 éven keresztül is itt a Földön, aminek minden zugában megvan legalább a minimum ahhoz, hogy a működéshez szükséges munka elvégezhető legyen, és legyen benne sok ennél sokkal jobb hely, hogy szép és élvezetes is legyen. Sok kívánság abban teljesíthető legyen. Mocska kevés legyen, hogy a néhány ezer év múlva esedékes váltásnál a békés átmenet, és a tisztességes új rendszer bevezetése lehetséges legyen.
Mit tehetek Egy Zsimmért? Mit tehetek a Zsimmek Zsimmjéért?
Tisztelettel, a Tervező

A Vándor a Követ és az Atomkeresztes Kívánsága a Zsimmek Zszimmjeihez.
Amerre mi járunk, legyen az ég világos de ne túlvilágos!
Atlantisz receptjét kérjük, robbanás nélkül.
Megtisztítva, a hibákat kijavítva, szárazföldön is használhatóvá téve.
Mit tehetünk Egy Zsimmért? Mit tehetünk a Zsimmek Zsimmjeiért?
A Vándor a Követ és az Atomkeresztes

Egy Zsimm válasza
Nos, meglátjuk, mivé lehet átalakítani egy ország méretű trágyadombot és egy őrült pusztító fegyveresekkel megtűzdelt, méregdrágán környezetpusztító szemetet és selejtet gyártó multinacionális telep rendszert. Ajjaj, ezek a mérnöki csodák, ajjaj! Amit neked kell megtenned, a szellem nem teszi meg helyetted. A szellem csak útmutatást adhat neked. Ne hívd ki a legnagyobbakat, egy apró kívánságért. Elégedj meg azzal, ha néha csupán egy tanítvány segít rajtad, mert lehet, hogy a mesternek sok a dolga, és ne ragaszkodj ahhoz, hogy úgy történjen minden, ahogy Te akarod, mert van amikor jobb, ha engeded, hogy mások kívánsága teljesüljön. Tartsd tisztán a lámpást, és sose használd feleslegesen! Amit magadtól is meg tudsz tenni, tedd meg a lámpás nélkül!

Egy Zsimm Kérése hozzád:
Segíts Te is megvalósítani a Királyi Rendeletet. Segíts Te is megvalósítani a körülötted lévők kéréseit, kívánságait, de lehetetlen vagy káros kívánságokat nem kell teljesítened. Segíts név nélkül, láthatatlanul, vagy a nevedet felvállalva, teljes alakban megjelenve, ahogy neked jobban tetszik, és ha jól végzed a dolgod, akár a Zsimm fokozatot is megkaphatod, de ahhoz nagyon sokat kell tudnod és teljesítened, hogy a Zsimmek Zsimmje legyél.

Folytatás következik...
Adatok megkérve

A helyes sorrend:
Elsőként érkezik a Vándor, aki maga a Követ.
Megjelenik az írás, amiből tanulnak a többiek.
Aki tudja mi a feladat, lehet kegyelmes.
A kegyelmesek végzik a dolgukat, amíg a gödörből ki nem mászunk, és juthatnak feljebb a civilek.
A civilek királyokat, királynőket választanak.
kiskirályok, királynők, Nagy Királyokat, Királynőket jelölnek, és a civilek választanak. és tovább...
Mindezt láthatatlan erők és útmutatások is segítsék, amire mi csak azt mondjuk, egy Zsimm segített.
A Követ

***  Asztropitekusz illusztrált írott rádió adatkérés folyamatban ***
  *** Ghymes - Tüzet viszek *** Nazareth - Dream On *** Fresh - Fekete kor ***
*** Jaj csak nehogy megint romlandót kívánjál! ***
*** A bármit, csak azt ne! - A leggonoszabb kívánságok egyike,,, ***


Egy Zsimm

Ennél szebbet nem kaptok, míg ki nem takarítotokde igazatok van, nálunk is van még bőven mocsok és takarítani való!
Így néz ki fényben. Hagyd, hadd szívja magába a csillagfényt
, számolj tizenkettőig, majd egy sötét helységben, ahol egyedül vagy, nézd meg hogy fénylik, tedd az ujjad az ujjlenyomatra, és kívánj valamit, míg el nem halványul! Ki ne mond, amit valójában szeretnél! Azt legfeljebb csak akkor mondhatod ki csöndben, mikor azt látod magad előtt, akit legalább egy kézfogás erejéig megérintettél, és bízol benne, és tudod, hogy személyesen meghallgat!
És néha tedd fel a kérdést: Mit tehetek egy Zsimmért? És ne lépd túl a keretet!
***   Astrophitecus illustrated text radio 2014 october 3 ***

***  Music: *** Topo & RobyUnder The Ice *** Jason Donovan - Sealed With A Kiss *** Radiorama - Yeti***

A Zsimmek és a pagoda


In Hánglis Lengvidzs
Ven Áj voz a csájd, end Áj bigán tu lörn Inglis lengvidzs, my förszt Inglis tícsör, kold: Dö Medöm, dév flánk mi, bikóz I knyú náfing. Bát szinsz den, Áj lörnd számfing, end nát suör det, Jú vill get óver end get a pássz, ven Áj vill ászk Jú...
  Ugrás a lap tetejére