|       ***       Vissza a nyitólapra       ***       |
Keresés oldaltartalomra:
  
Az emberi nyelven megfogalmazott vagy írott tudás és tanítás mindig tartalmaz valamennyi félreértést és valamennyi hibát!
Amit lehet, igyekezzünk megérteni! Na jó, segítek egy kicsit. Az idő, fontos az idő! Ha a matekot akarod öt perc alatt megtanulni, az nem fog menni, és csak butának érzed majd magad. De ha rájössz, hogy az egyszeregyet a kisiskolások évekig tanulják, máris látod, hogy ez nagyobb falat. Ha neked csak a gyümölcsszörp receptje kell, azt megkeresni, elolvasni, megérteni lehet, hogy nem több mint öt perc. Hogy leszedj öt vödör gyümölcsöt a kertben és megcsináld a családodnak az egész évi gyümölcsszörpöt, az kb. 2 nap. Ha téged a törvények és kódexek érdekelnek, akkor olvasd azt a részt, és szánj rá úgy egy órát, ha lassan olvasol, ennél több idő kell. Ez az írás kevesebb, mint 100 oldal. Nagyjából az elején vannak a könnyebben emészthető részek. Keresd ki azt a részt, ami a legjobban teszik, és olvasd azt, de ha átfogó képet akarsz a Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársaságáról, akkor olvasd el elejétől végéig.


ASZTROPITEKUSZ

Kis és Nagy Királyok, Királynők Köztársasága

Iskolai olvasókönyv: Ember világa az őskortól az űrkorszakig.

Az Alaptörvény

Minden megnyilvánulás, tevékenység foglal magában valamennyi alkotást, és valamennyi pusztítást.

Alaptörvény: Érjük el a legnagyobb szabadságot, ami a korlátok és gátak közt elérhető, megengedhető. A szabadság addig engedhető, amíg az nem maga okozza a háborút, vagy más mérhetetlen (elviselhetetlen) pusztítást. Az a szabadság, ami mérhetetlen pusztítást okoz, például háborút, vagy katasztrófát nem szabadság, legfeljebb rabszolgaság, és maga okozza a további gátakat, korlátokat. Bármilyen tevékenység vagy megnyilvánulás megengedhető, ami nem fenyeget a kelleténél nagyobb, vagy mérhetetlen pusztítással, és annál kevésbé engedhető, (annál inkább korlátozandó) minél több pusztítást tartalmaz.

Az alaptörvény alkalmazása: Bármit megengedünk, ami nem fenyeget pusztítással, vagy nem okoz a kelleténél nagyobb pusztítást vagy mérhetetlen pusztítást. Az a megnyilvánulás, tevékenység, ami tartalmazza, vagy aminek a következő lépése mérhetetlen pusztításhoz vezet, nem megengedhető, és megvizsgálandó, hogy és miért fajult idáig az adott megnyilvánulás, tevékenység, és mi az a még nem eldurvult, megengedhető rész ebből, ami nem fenyeget a kelleténél nagyobb, vagy mérhetetlen pusztítással.

(De vannak a rabszolgaságnál rosszabb, és jobb állapotok is. Attól, hogy megszámoljuk a halálos áldozatokat, a katasztrófa még mérhetetlen pusztításnak számít)

A fegyvertelenség a köztársaság teljes területére vonatkozik.
A vadász a legtöbb, amit fegyveresként megengedünk, az alulírott szabályok szerint.
És ne várj túl sokat, ezek közt a mostoha körülmények közt! Sokszor még mindig a létminimumért kell küzdeni!
  Ugrás a lap tetejére